tiistai 25. toukokuuta 2010

Instead of walking, play hopscotch until you arrive to your school!

Se on itseasiassa aika harmillista. Se mitä mä tajusin ku tänään tulin kaupasta. Oon tajunnu et kuinka monta kertaa oon törmänny ihmisiin joihin haluisin tutustuu mutta mulla ei vaan koska ole ollut pokkaa siihen. Mennä juttelemaan heille.
Kiinnostavia ihmisiä siis sillä tavalla millä tavalla he käyttäytyvät siinä lyhyessä ajassa, kasvonpiirteet, ulkomuoto.
Tajusin sen vast tänään et kuljen hyvin monen ihmisen ohi ja on mahollisuus etten enää koskaa nää niitä. Miksen mä voi tarttuu tilaisuuteen? Oon liian ujo. Se on vähän outoa kuitenki mennä puhuu ventovieraalle mitä sattuu, koska ei kuitenkaan tiedä minkälainen se ihminen on sisältään. Ajatteleeko hän samoin? Onko hän liian "tärkeä" voidakseen jutella jollekkin jonka ulkomuoto ei miellytä. Se meissä on just ongelmana, me annetaan ulkomuodon hämätä ja niinsanotusti me annetaan sen haudata meidän muut ennakkoluulot ja vaihtoehdot. Jos ihminen käyttää rikkinäisiä vaatteita sen on pakko olla köyhä ja se haisee ja se haluaa vain kerjätä rahaa. Voihan se niinkin olla. Mutta voihan viimesimmän päälle pukeutunut pukumies joka tekee miljoonapalkalla duunia olla sisältään kieroutunut murhamies.
Joku päivä vielä, menen rohkeasti juttelemaan ventovieraalle ihmiselle. Mikä ikinä onkaan tulos niin jaan sen teidän kanssa.
Ja päivän opetushan on se että, miten kuuluukaan vanha sanonta "Älä arvostele kirjaa kannen perusteella."
Thats all for now folks! See you tomorrow. Samoihin aikoihin.

3 kommenttia:

 1. ja mistä toi kaikki kertoo? ihmiset on vitun rajottunutta porukkaa.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ite en kyllä lähtis sanomaan että ollaan rajoittuneita. Pikemminkin vähän liikaa varjeleva itsesuojeluvaisto, joka on kyllä omalla tavallaan hyvä, mutta se voisi olla lievempikin. Tarkoitan siis että jos on selvästi mukavan näköinen tyyppi, joka on vaikka tulossa pois perusruokaostoksilta niin kyllä sille voi käydä sanomassa että "Moi, sä näytät aika sympaattiselta kaverilta. Haluisiksä jutella jostakin" tai jotakin, jolloin tulis tutustuttuu enemmän ihmisii.

  Mutta rehellisesti en suosittele lähtemään juttelee sellasen kaa joka on selvästi ojassa ja elää valtion varoilla, se vetää sut mukanas ojaan. Todennäköisesti se on tilanteensa ite aiheuttanutkin. Nimim. tunnen tällaisia ihmisiä, turhankin läheisiä.

  Okei, toi toinen kappale oli aika rajoittuneen kuuloinen mut näin se on.

  VastaaPoista