torstai 20. toukokuuta 2010

Heres a mystery! Or we will rewrite history! Oooh Ducktales woo ooh!

Haluun vaa alottaa et ei jumalauta tääl on kuuma, ihan kiva et on Suomen kesä , mut TSIISUS. Rajottakaa vähän kasvihuonekaasut! Niin kuuma et säkit jää kiinni tähä mun nahkatuoliin kiinni pahemmin ku kieli jäiseen metallitankoon. En suosittele että kokeilisitte kuitenkaan.

Nyt topicciin. Mikä on tämän päivän topic? En tiedä, halusin vaa ottaa aikaa ja rupatella turhia teijän runsaan 9 lukijan kanssa. Ihan tällee hatusta vetäen 1950 luku. Oli varmaa jännää aikaa ku Amerikka ja Venäjä plus koko maailma oli kurat housussa sen takii et alkais ydintalvi. Ydintalvi=Lots and lots of mushroomclouds .
Mut onneks oli sentään kaikenlaiset TV-klassikot, jep semmonenki keksittii siihen aikoihi. Oli Howdy Doody ja .... No muita ei tarviikkaa tietää. Howdy Doody oli vähä niinku tämän päivän Biolan mainokset, mutta se oli vain ohjelma, eikä kuitenkaan samanlaine ku Doody. Molempia kuitenkin yhdistää paska. Kirjaimellisesti.
Mitäs muuta 1950 luvun? Kaikki ne juustomaiset "How to act on a first date" opetus filmit jossa filmin sankari (sarkastisesti sanottuna vaikka) Skipper ei vain oikein "Gosh, Darned" tiedä mitä tehdään ensimmäisillä treffeillä. No onneksi on ömm Butch ja Chippy aina auttamassa ja tottakai kertoja jonka "mustan magian avulla" Skipper kuulee.
Yup thats the 1950s allright. PAITSI
Eiku damn, Looney Tunes alko 1930 ja ne alkuperäset loppu 1969.
Eli ei siitä mitään. Näköjään.
Muutakuin että Mel Blanc , kyllä tämä intialaisen crack huoran poika. Just kidding. Oli ääninäyttelijä melkein kaikille Looney Tunes hahmoille. Miltein kaikille! Holy shit! Tällä äijäl ei varmaa koska kivekset pudonnu jos se sai sen äänen niin hassuks!
Annan Mel Blancille
Makkikses Official "Dude you got balls!" seal of approval!Koska sinulla niitä nähtävästi ei ollut.
Kuha juksailen.
Peace assholes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti