perjantai 7. toukokuuta 2010

Somewhere over the rainbow --> jos joku tajuu mistä puhun ni ansaitsee tikkarin.


Viikonloppu blogi!
Eikä taaskaan mitää sanottavaa.
Keksin jotain.
Ulkona sataa ja on kauhee myrsky.
Mä en tajuu miksei ihmiset pidä sateesta? No ehkä kaikki paikat kastuu ja tulee märäks ja on mahdollisuus et siitä tulee kipeeks ja se haittaa ku ajaa autolla ku pitää pyyhkiä kokoajan niitä tuulilaseja ja se saa hiukset kihartumaan. Okei taisin vastata omaan kysymykseeni just.
Mut mä pidän siitä silti. Hyvin paljon. Mielummin sadetta ku auringonpaistetta. Aurinko on niin tylsä se ei näytä mitään muutaku et vaa kirkkautta. Sade. Sade näyttää siistiltä ku se osuu ikkunaan ja tuulee tosi paljon ja ku on pimeetä ja se pitää kauheesti meteliä. Se tekee siit kiehtovan. Sade näyttää luonnon "tunteet" paljo paremmin ku mikään auringonpaiste. Ja muutenki satees on kiva olla. Se tuo romanttisen fiiliksenki, varsinki jos on jonku kanssa. Jos toista pelottaa se myrsky ni siihen vierustoveriin voi käpertyä. Totta kai se vähä kusee ku oot yksin, mut sit voit mennä sinne sateeseen yksin ja kokea sen luonnon tunteet.
Suudella sateessa. Seki ois kivaa ja romanttista.
Ja mitä parasta

I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feelin'
I'm happy again
I'm laughing at clouds
So dark up above
The sun's in my heart
And I'm ready for love
Lauleskellen sateessa
tai
Chocolate rain

Cat!Cow!MILKYWAY!

3 kommenttia:

 1. Sade on ärsyttävää ko se on märkää :< Mut se on kivaa jos on sisäl ja kattoo ulos, ko se on aika nättii sillee.. Ja se on hienon näköst ko tulee vastaa ihmisii mil on sateenvarjo..

  VastaaPoista
 2. satees on kiva kävellä, ja itkee taivaan kanssa kilpaa

  VastaaPoista
 3. ah, rakastan sadetta oikeesti, se on nii ihanaa, aaaah. JA OON AINA HALUNNU SUUDELLA SATEESSA ! mul on pari kaverijätkää joille oon sanonu siitä ja ne ei oo tajunnu et miks. et mikä siinä ois nii hienoo tai romanttista.
  mut oikeetsi ♥
  t: lollero.

  VastaaPoista