torstai 13. toukokuuta 2010

Today? Today is gonna be fucking hot! Shut up Dennis, its gonna be hot!

Ne jotkut tuntee mut tietää et mä rakastan Disneytä. Pidän siitä niin paljon että aina ku kirjotan sen niin kirjotan sen isolla alkukirjaimella. Disney. Tarjoan parasta kohtelua maailman parhaimmalle lastenelokuvien tekijöille. Okei no ehkä meni vähän yli mutta pointti on että Disney on yksi elokuva-alan pioneereista ja niin sanottu "one of the juggernauts of the business.", En ala kirjottaa Disneyn historiasta muutaku et sanon vaa et jos et tiiä kuka Walt Disney on niin häpeä. Häpeä niin paljon että tuun sinne lyön sua. *SLÄP* se oli virtuaali bitchslap. ö_ö
Niin mutta mitäs sanottavaa mulla on Disneystä. Tuli mieleen kirjottaa siitä ku katon tässä Lehmäjengiä. Joka ei ole huono muttei paraskaan..
Disney on kasvava elokuvayhtiö jolla on sarjakuvia, elokuvia, tv-sarjoja  jne kaikenlaisia
Ja kun mä ajattelen Disneytä niin mä ajattelen niitä animaatio elokuvia, en niitä bullshit Pirates of the Caribbean , Koirahotelli, Miley Cyrus Hannah Montana elokuvia. Ei. Ei tuu kuuloonkaan.
Jotenka tässä on teille :

Genitaalikarhun
Top 20 ANIMOITUA (plus Disney Pixarin CGI) DISNEY ELOKUVAA!Ennenkuin alotatte lukemaan , muistakaa että en ole nähnyt kaikkia Disney animoituja elokuvia joten en voi laskea niitä tähän ja muistakaa myös se että tämä on mun mielipide asiasta. Ja mun mielipide on paras. Jotenka älkää tulko inisee mulle siitä.

Numero 20
Pieni Merenneito (1989)
Jep.. Pieni Merenneito, tykkäsin siitä ja tykkään vielki. Saatoin ehkä laittaa se pääst listalle ihan vain sen takia että sen laulut ovat hyviä ja todella näyttäviä. Mutta muuten juoni on aika kuraa. Nostalgian takia tämä leffa on tässä.

Numero 19
Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? (1988)
Tämä kyseisen elokuva on sekoitus salapoliisia, piirrettyjä ja aikuismaistaviihdettä.
Tämä on niin aikuisille kuin lapsille suunnattu elokuva. Ehkä pikemminkin siitä välistä. Minä pidän itse siitä pienenä ja pidän siitä tälläkin hetkellä. Ja tietenkin tämä leffa on tunnettu huomiotaherättävästä hahmostaan joka sai kaikki miehet kateelliseksi jänikselle, Jessica Rabbit .. Katsokaa ja kuolatkaa.

Numero 18
Ihmeperhe (2004)
Nyt olisi ehkä hyvä aika mainita että Disney Pixar ei ole koskaan tehnyt huonoa elokuvaa. Ne eivät kaikki ole parhaita mutta eivät myöskään huonojakaan. Kenelle tahansa olen puhunut on samaa mieltä asiasta ja Ihmeperhe ei ole poikkeus. Se on hienosti toteutettu sankari tarina ja vastaa kysymykseen "Missä he ovat nyt?" Puhuttaessa supersankareista joilta loppuvat omat työt ja he joutuvat sopeutumaan "normaaleiden" ihmisten joukkoon. Joko se on venyvä nainen kotiäitinä, supervahva mies konttoritöissä.

Numero 17
Maija Poppanen (1964)
Kamoon, se kuka ei ole nähnyt Maija Poppasta tai ei ole edes kuullut hänestä? Mene heti lukemaan se kirja tai katso tämä elokuva, mutta jos mitenkään on mahdollista. Menkää pyydän menkää katsomaan se teatterissa. Olen itse henkilökohtaisesti nähnyt elokuvana ja teatterissa. Teatteri oli taikaa. Kiitos Maija : )<3

Numero 16

Pocahontas (1995)
Periaatteessa Avatar mutta intiaani vs eurooppalaiset hengellä. Mutta vain 14 vuotta aikasemmin!
Totta puhuen , Pocahontaksen rakkaustarina on yksi suosikeistani Disneyn leffoissa. Se on tunteikas, voimakas ja värikäs. Ööh siis en tarkoittanu että ne intiaanit olisivat värikkäitä siis niinku en oo rasisti ja... HILJAA!

Numero 15
Kaunotar ja Kulkuri (1955)
Koirarakkautta parhaimmillaan, ainakun tästä elokuvasta puhuu niin ei voi olla puhumatta siitä kohtauksesta kun kaksi koiraa syövät spagettia ja lihapullia samalla kun lihava italiaano mies soittaa haitaria ja laulaa tunnelmamusiikkia. Jos yrittäisit selittää kaverillese tämän heidän naama näyttäisi tältä "O_O" , mutta jos näytät heille sen kohtauksen niin varmasti hekin löytävät sisäisen Aww:insa ja myöntyvät sanomaan tämän olevan hyvin romanttinen hetki elokuvassa. Ja elokuva on muutenkin ihan hyvä.


Numero 14
Kaunotar ja Hirviö (1991)
Sanoin että Pocahontaksen rakkaustarina on yksi suosikeistani, mutta tämä vie voiton siinä "Parhaat Disney rakkaustarinat" kategoriassa. Kaunottaren ja Hirviön mainio kerronta kuinka rakkaus ei ole sokeaa on vain niin rakastettava. Plus se sisältää myös yhden parhaimmista tanssikohtauksista (very nice ;) ), ja puhuvia kynttilöitä, teekannuja, teekuppeja, kaappikelloja ja tietenkin Gaston. Gastonin takia tämä elokuva ei ehkä olisi niin muistettava.

Numero 13

Hercules (1997)
Kun 1997 vuosi tuli, sain nimipäivälahjaksi jonkin sortin oudon VHS kasetin mitä en ollut ennen nähnyt. Kannessa luki Hercules ja kun olin nähnyt sen minulle tuli Hercules buumi. Hercules pehmoleluja! Hercules videopeli! Hercules petivaatteet! Mutta sitä kesti vain vähän aikaa. Mutta silti pidän tästä elokuvasta vaikkei se olekkaan mikään mytologisesti tarkin piste piste piste. Silti Herculeksessa on tarpeeksi "puista" komediaa, toimintaa ja draamaa kaikenikäisille.
Varoitus jos näytätte sen pienille lapsille he saattavat innostua liikaa ja itkeä ja valittaa teitä ostamaan teille lisää Hercules krääsää. Varoitin teitä.

Numero 12
Ötökän elämää (1998)
Tämä kyseinen elokuvan kanssa taistelin vähän aikaa miettien laitanko sen top 10 vaiko top 11:ksi. Mutta päätin antaa tälle elokuvalle kunniapaikan numero 12. Ötökän elämällä oli samanlainen buumi kuin Herculeksella mutta se oli laimeampi, en saanut muutakuin Ötökän elämää videopelin, mutta se ei silti antanut tämän elokuvan olevan yksi lempielokuvista pienenä. Juoni on tavallaan yksinkertainen ja tämäkin elokuva on täynnä tuttua Disney Pixarin "lapsille" sopivaa huumoria. Tavallaan.

Numero 11
Monsterit oy (2001)
Mietitte varmaan, Whaat? Monsterit oy voitti Ötökän elämän? Taino tuskin, mutta silti kyllä. Monsterit oy on minulle parempi kuin Ötökän elämää. Sillä loppu saa kyynelen tippumaan ja tämä on vain yksi nerokkaimmista ja alkuperäisimmistä elokuvista mitä Pixarilta on tullut (köh köh), Mutta silti elokuva on mahtava ja tottakai sen takia myös että siinä on hahmo nimeltä Matias Pallopää............ Pallo Masi.

TOP 10 tuleekin vasta huomenna! Siihen asti heissulivei te friikit!

1 kommentti:

  1. Disneyn leffat on ihanii, meil on ne kaikki ja kattelen niit vielki ;DD oikeesti, itken tyylii niis aina ja oon sillee nyyh, mut en voi sille mitää ;<
    t: lollero.

    VastaaPoista