lauantai 5. kesäkuuta 2010

Laita tähän oma otsikkosi.

Ysit loppu. Vittu mitä paskaa. Koko kolme vuotta tuntu menevän ku et kerran räpäytän silmii ni yks vuos on jo kulunu. Koko menneisyys vaa särkyy viinilasina lattialle ja ku yrittää kerätä palasia ne vaa pistää ja sormet alkaa vuotaa verta ja miettii että turha alkaa muistella jotakin mikä satuttaa. The past should stay dead. Koko homman jälkeen vaa paperilappu käteen jossa lukee pari numeroa jotka arvostelevat sun osaamisen ihmisenä. Joko sä oot inhimillinen paska tai sit pelkkä teoreettinen, sieluton kone joka ei osaa muutaku analysoida kaiken aivoillaan muttei osaa käyttää sydäntä puhuessaan.
Ja vittuun koko tulevaisuus yhellä paperilapulla ja toisella, missä kehut itteäs, saat paikan ja ehkäpä onnella pääset vielä opiskelemaan kehittämään omaa tietoisuuttasi opetuslaitoksessa vaan jotkut ihmiset jotka ovat liian laiskoja oppivat kaiken kovan käden kautta. Kaduilla vetää suoneen ja ottaa turpiin, samalla elämä muistuttaa ettei se helppoo. Muille se on helppoa elämää, elävät yhteiskunnan siivellä, ilmainen terveydenhuolto ja 300 euroo viikossa käteen siitä että et tee muutaku istut perseelläs nahkasohvassasi telkkari näyttää lumisadetta ja käyt välillä paikallisessa McDonaldsissa huutelemassa harjoittelioille kuinka ne ei osaa duuniansa ja ahdistelemassa muita ihmisiä vain olemalla kusipää. Palatkaa omaan maahanne!
Kaikki niinsanonut ystävät vaa 3 vuotta hymyilly sillo ku katot niihi mutku kääntää selän ni niil on heti puukko valmiina. Ei ne välitä. Sanoo kerran yhen sanan väärin, ei pidä yhteyttä vähään aikaan, kaikki luovuttaa eikä kukaan jaksa välittää enää silloinkaa. Lepertelee sanoja mitä haluaa kuulla vain sen takia et ollaa kohteliaita ja sit ei uskalleta avata suuta ku ois mahollisuus. Ja kerran jos ei puhu yhelle ihmiselle ni 10 muuta ei enää puhu myöskää sulle koska ne on viel frendei keskenään.
Vittuun kaikki pissaliisat. Rööki huules ja siideri toises kädes. Sä et oo viel kännis yhestä juomast! Ja vittuun kaikki ne niitten tissivyöt, mitä järkee laittaa jos ei sulle ole mitään mitä korostaa? Yleensä tissivyöhön tarvitaan tissit. VINK VINK. Ja vessapaperi ei korvaa sitä. Ajaudutte vaa väärään seuraan jos alotatte juomaan niin aikasin ja sit taas kuulee kuinka jonku 17 v pojan kans oli kivaa. Pikku vinkki taas molemmat oli kännis, luuletko et joku oikeesti teitä panis? Vittu pussi päähän ni saatatte saada. Se ois sama asia jos laittaisitte pussin päähän, ku teil on nii paljo meikkiä. Itserusketusvoidetta? Menkää aurinkoon ja hankkikaa syöpä. Puuteria? Keittiössä on vehnäjauhoja jos loppuu. Kajaali ja huulikiilto? Rajottakaa ny vähän oikeesti, varokaa ettei naamat irtoo jos halaatte jotakuta, jää jonku pojan huppariin kaikki jäljet.
Vittuun kaikki erityisluokkalaiset. Jos teil on ollu vaikee elämä ni sen voi tehä paremmaks eikä kusta vaan pahemmaks koulussa. Pääsette siel eteenpäin mut se ei onnistu jos siel vaa hengaa sen takii et saa ilmasta ruokaa. Vittuun kaikki miehet ja naiset kaikki samanlaisia sikoja tai muuten vaa kieroutuneita.
Naiset teist ei koskaa mitää selvää jos kerran näytätte et ootte kiinnostuneita mut sitku sanoo jotaki väärin ni ootte ikuisesti vihanen siitä. Voi vittu! Eikö me saada ees vähä kehuu et saatais vähä tussuu? Mut seki on vaikeeta. Aina pitää olla niin täydellinen. Kukaan ei oo täydellinen!
Vittuun miehetki, yks asia aina vaa mielessä ja käsi housuissa. Aina muuten vaa ylimielisiä rasisti paskoja tai hormonipumpattuja fruittareita. Uutisia, me ei olla maailman alistajia eikä pelkkiä seksimasiinoita.
Ja vittuun viel kaikki. Ihan kaikki. Jokainen

1 kommentti:

  1. Öö, kivat avautumiset. :S Mut tos tuli kyl monta sellast asiaa esille mitkä ärsyttää muaki ja varmaa monii muita. Kansan ääni.

    VastaaPoista