lauantai 26. kesäkuuta 2010

One two freddy's coming for you

Juhannus vaatinut 12 kuolonuhria. Juhannus vaatinut 13 kuolonuhria. Juhannus vaatinut 14 kuolonuhria.
Katoin vahingossa tota uutisotsikkoa kun selailin netissä, huomasin toi luku kasvo päivän mittaan.
Se taitaa olla jonkilainen perinne et Juhannuksena menehtyy aina ihmisiä. Miksi kirjoitan Juhannus isolla? En tiedä. Kunnioitan kuolleita sen takia.. Juhannus.
Joskus mietin et onneks en ite juo, mutta en sano ettenkö tulis juomaan. Alkoholi saa ihmiset laittamaan aivot narikkaan.
"Varsinais-Suomessa Somerolla sattui kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus lauantaina puolenyön jälkeen. Onnettomuus sattui, kun tiellä istunut mies jäi auton alle. Uhri oli vuonna 1963 syntynyt somerolainen mies. Auton kuljettaja ei ollut nähnyt tiellä istunutta miestä ajoissa, koska vastaan oli tullut toinen auto pitkät valot päällä."
Istui tiellä? Elkää ottako mua nyt kauhean vakavasti ja suuttuko mutta vaikka on kuollut ni uskoakseni saisin vähän nuhdella häntä. Ps nuhdella ei tarkota mitään fyysistä kontaktia, se on sama kuin syyttäminen iha tällee btw jos ette tienneet.
Istui tiellä?? Ihmettelen teitä ihmiset jos te liikutte porukassa juomassa, huolehtikaa toisistanne vaikka olisitte vähän hiprakassa voihan siellä joku olla juuri siinä vaiheessa että se alkoholi laskee niin se voisi huolehtia ettei kukaan karkaa mihinkään? Voi olla että tämä mies oli yksin :o, no siinä tulee vielä kysyttyä että mitä vittua sä tiellä istut?! Olen vain hämmentynyt, koska en voi olla vihainen ihmiselle jota en tunne, mutta nuhdella voin.
Kuten sanoin se on jo perinne että Juhannuksena menehtyy henkiä. Usein hukkumalla. Ihmettelen ettei kukaa ole vielä kuollut kaatumalla kokkoon? En sano ettei ihmisten pitäisi lopettaa alkoholin juonti, mutta. Päätä voi käyttää jos haluaa selvitä.
Hyvää Post-Juhannusta kaikille  : - )
Juhannus uhrit

http://asyntaxtostypos.files.wordpress.com/2009/03/drown.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti