keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Three , four better lock your door!

Onpas hyvin hassu tämä ihminen nimeltä Atlas. Krekkalaisen mytologian mukaan Atlas, oli titaani Iapetoksen ja Klymenen (nymfin) lapsi. En kerro heistä sen enempää. Ottakaa itse vaan selvää. Atlas oli siis titaani ja joku joka on lukenut tai perehtynyt kreikkalaiseen mytologiaan tietää että Zeus taisteli titaaneja vastaan koska titaanit koska Kronos oli Zeuksen isä ja oli myös titaani ja pelkäsi että sen lapset uhkaavat sitä vielä joku päivä ja sen takia se söi ne mut Zeus säästy ja sit pälä pälä sen takii ne soti koska Zeus halusi kostaa.
Atlas siis johti tätä titaani armeijaa Olympos vuorelle, mutta huppista keikkaa.
Ne hävis. Jumalat 1 - Titaanit 0.
Tämän takia Atlas tuomittiin kantamaan taivaankantta. Eli periaatteessa Atlas kannatteli/kannattelee maailmaa.
Ja kun joku sanoo "Tuntuu siltä kuin kannattelisin koko maailmaa harteillani" niin tiedät mihin he alitajuntaisesti vertaavat itseään. "Feels like im holding the whole world on my shoulders"
Kaikki tuntevat Herculeksen? Tai alunperin Herakles jos ollaan pilkunnussijoita. Kaikki tuntevat hänet? Seki kohtas Atlaksen. Herakles huijasi Atlas hakemaan hänelle kultaisia omenoilta Hesperditeiltä. Herakles tarjoutu pitelemään maailmaa sen aikaa.
Kyllä Hesperditeiltä..
Ja kun Atlas palasi hän ei enää suostunut ottamaan maailmaa vastaan, mutta sitten Herakles huijasi sitä taas pyytämällä sitä kantamaan maailmaa sen aikaa kunnes hän laittaisi viittansa pehmusteeksi. Mutta ZING! Hercules/Herakles karkaski ja Atlasta vitutti enemmän ku suomalaista krapulassa.
Myös ystävämme Perseus (repesitkö?) tuli Medusan pääs ja SURPRISE BITCH! Atlas muuttui kiveksi.

Koko tän jutun pointti oli se että tässä ei ollut pointtia.
Teki mieli vaan puhua Atlaksesta. Tyyppi joka kannattelee maailmaa. Pakko antaa vähän krediittiä sille.
Sillä tyypillä on munaa.
Atlaksen muistolle ??-??
http://timthinksthat.net/wp-content/uploads/2008/07/bioshock-nogods.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti