keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

What you do is just take my heart and give me love, love, love? , Se on se ihme outo ääninen nainen.

Vanha teksti, lisäsin tänne ihan muuten vain.

Kristinuskon mukaan rakkaus on uskon tärkein perusta
Islamilaisen maailmankatsomuksen mukaan rakkaus on kaikkia uskossa olevia yhdistävä side
Rakkaus on syvä kiintymys toiseen henkilöön tai muu syvä kiintymys johonkin tai johonkuhun. <-- wikipedia*
What is love? - Haddaway
Mun mielestä? Rakkaus on kaikki kaikessa. Rakkaus on teoissa , sanoissa , eleissä. Laulun sanoissa. Ruusuissa. Suklaassa.
Mitä eniten käytetään on ne kolme sanaa. Minä rakastan sinua. Ehkä maailman mahtavin ja vaikutusvaltaisin lause ihmiseen. Miten sinä reagoit kun kuulet sen? Kun minä kuulen sen. Koko kehoni reagoi siihen. Sydämmeni pamppailee ulos rintakehästä. Ja yksi henkilö aina palautuu mieleeni. Niin varmasti sinunkin mieleesi aina palautuu joku kun kuulet nuo sanat. Älä yritä valehdella.. Totta kai ajattelet jotakuta tälläkin hetkellä. Mitä odotat? Lähetä sitten hänelle teksiviesti. Kerro se hänelle. Rakastamiseen ei ole tekosyytä. Ihastumiseen on. Viimeiset sanat
Rakkaus on monipuolinen tunne ja siihen liittyy kaikkea muutakin kuin onnellisuus. Katkeruutta, mustasukkaisuutta, vihaa, pelkoa, epävarmuutta. Mutta se voi myös tuoda ihmisen parhaimmat puolet esille, niin myös pahimmat.
Onnittelut kaikille niille jotka ovat löytäneet jonkun jonka kanssa teillä on hyvä olo. Ja joku kenen kanssa voisitte oikeasti viettää pitkän ajan tulevaisuudessa. Kihloissa tai avioliitossa tai seurustellen tai muuten vain kahdestaan rakastuneina. Älkää päästäkö niitä kävelemään pois.
Ps kaikille niille jotka ei oo löytäny ketään, on vielä aikaa ja toivoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti