keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

The Facts of life.. . . . . . And Survival skills.

LOVEeran ehdotuksesta

En tajuu mikä nuorissa, tai meissä kaikissa on vikana? Kukaan ei ole täydellinen ja kaikissa meissä on virheitä.
Mutta tämä varmaan löytyy kaikista meistä turhamaisuus ja pinnallisuus. Älkää katsoko tätä tekstiä syyttävällä sormella en syytä teitä tästä koska se on kaikissa meissä. Pitäkää tätä vaikka yleisenä mielipidetekstinä. Jossa valitetaan.

Keskityn nyt nuoriin. Aloitetaan siitä mitä vanhemmat tai isovanhemmat usein sanovat meille tai ajattelevat meistä, nykynuoriso ei kunnioita mitään ja ei arvosta mitään. Se voi olla totta, mutta sitten taas katsokaa meidän näkökulmastamme tätä asiaa, me arvostamme ja kunnioitamme eri asioita. Nuoret yleensä katsovat idoleitaan ja arvostavat niitä. Tai perheenjäseniään. Mitä tahansa mutta erilaisia, jotenka älkää viitsikö stereotypioida meitä ja luoko omia mielikuviamme meistä. Voin sen myöntää että monet nuoret eivät arvosta lakia tai muuten vain sääntöjä, humalassa örveltävät teinit rikkovat mitä sattuvat, pitävät meteliä, (harvoin) pahoinpitelevät toisia ihmisiä. Mutta tässä myös puhutaan alkoholista ei vain teinestä. Alkoholi saa mielen ja kehon tekemään toisin miten haluisi, jos antaa alkoholia radikaaliselle ja anarkiselle nuorelle niin seurakset voivat olla arvaamattomat. On olemassa ratkaisu tähän, ottakaa alkoholi pois nuorilta. Ongelma, sitä ei voi ottaa pois. Me keksimme kaikenlaisia keinoja millä tavalla me hankimme sitä ja saamme käsiimme siideripurkin. No mutta en sano että kotibileissä jossa juodaan mitään vikaa olisi, sielä ei usein mitään sen kummempaa tapahdu jos bileet ovat hillityt tai hallinassa, voiha siin aina olla mahdollisuus että syttyy tulipalo taloon? Tai että joku hukkuu akvaarioonsa? Mutta ne ovat pieniä riskitekijöitä, varsinkin jälkimmäinen.
Onhan niitä tapauksia myös että alkoholi ei ole mukana missään ja nuoret silti rikkovat sääntöjä. Miksi? Siihen on vaikea vastata, jotkut haluavat kokeilla rajoja ja nähdä missä se menee yli? Tai milloin vasta jää kiinni jostakin? Nyt en kyllä puhunut muustakuin nuorten alkoholinkäytöstä ja sen vaikutuksista. Mutta ottakaa silti huomioon että vaikka saattoi kuulostaa siltä että osottelin sormea ja "soo soo":ttelin teitä, niin olen silti myös teidänikäinen enkä yritä olla sen vanhempi kuin mitä olen. Kokeilen itsekkin rajoja ja pidän hauskaa. En juo mutta en vastusta alkoholiakaan.

Rikotaanpa nuoria joihinkin ryhmiin mitä teinit tietävät.
Pissaliisa

http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/52245/1387765.jpg
Emo
http://top10kid.com/wp-content/uploads/emo.jpg


Fruittari


http://stellastory.files.wordpress.com/2010/06/edward_cullen_twilight-124691.jpg


Nuo kolme ovat ehkä ne "pääryhmät" millä nuoret kutsuvat toisiaan. Ja en myöskään tuomitse tässä asiassa teitä sillä en voi kestää lissuja, fruittareita tai yli emotionaalisia .. No emoja.
Miten tämmöinen on voinut edes käydä? Kuka valitsee tälläisen elämäntyylin itselleen? Sillä tässä asiassa nuorissa pinnallisuus tulee esille parhaiten. Aikuisilla se ei ole aina ehkä näin selvää.
En tajua lissuja, tuleeko niille parempi olo kun meikkaa tosi TOSI vahvasti naamansa ja laittaa kaikki merkkivaatteet päälle ja blondit hiukset (ei pahalla) täynnä lakkaa. En vain tajua miten sellaiseen voi ajautua, ja totta kai lissuihin kuuluu emotionaalisuus. Siis tarkoitan sillä tavalla että on niitä angst kuukausia ja sitten taas vituttaa niin paljon ku hajuvesipullo meni rikki ja itkettää niin paljon. Ja siideriä juodaan vaan sen takia koska sit näytetään "siisteiltä" ja ollaan kännissä vaikka ei olla edes ensimmäistä juotu kokonaan.
Pieni tippi miten voi tunnistaa esim ylimeikatun ihmisen. Mene halaamaan häntä ja jos t-paitaasi tai huppariin tai ihoon jää kiinni jotain valkoista jauhoainetta niin olet löytänyt meikkiaddiktin. Ehkä kaikista ärsyttävintä on se että Galleriassa aina jokaisessa kommenteissa pitää olla miljoona <3<3<3<3<3<3<3333333, ahh oikeesti tulee päänsärkyä ku lukee tälläst tekstii "IHANIN MUSSU<3333333333" , "KAUNEIN<33333333" Jopa niinku normaali Moi, on niinku "MOI KULTA <3333333333333333333333333" , fuck me. Eikö voi vain sanoa että Moro, kuis panee? "MOII HANI<33 MITÄS RAXUU ;)))))))))<3" .... *Facepalm*

Fruittarit toisinsanoen pissalasset. Kaikki mitä periaattessa sanoin lissuista pätee näihin. Mutta nyt puhun ihan taas nuorista kokonaisuudessan, pojista tällä kertaa. Taas kysyn ikuisen kysymyksen miksi? Miksi teidän poikien aina pitää näyttää kuka on alfauros ja olla kovis? Kuka tahansa osaa heiluttaa nyrkkiä ja sohia sitä mihin sattuu, mutta viisas osaa laittaa nyrkkinsä alas tai kävellä pois paikalta. Täs on itseasias iha tositarina viel, Olin kaverini kanssa kirjastolla täällä Järvenpäässä ja vähän matkan päähän tuli nuoria jotka tunsin koulustani tarkkis luokalta. He olivat jonkin matkan päässä meistä ja joivat sielä. Me juttelimme kaverini kanssa ja vilkuilin välillä sinne katsoakseni näinkö oikein, yritin tunnistaa heitä olivatko he koulustani?
Jonkin ajan päästä yksi niistä tuli luokseni ja alkoi uhittelemaan ja kyselemään että miksi mä katoin koko ajan sinne ja sitä alkoi ärsyttää ja ennenkuin kerkesin sanoa mitään niin poika löi mua pari kertaa. En itkenyt enkä ehtinyt reagoida siihen vastakuin myöhemmin tajusin että mua lyötiin. En kertonut tätä sen takia että voisin lesoilla asiasta että olen saanut turpaan vaan tuodakseni pointin nuorten turhamaisuudesta. Oliko se niin pakollita vetää mua turpaan ja näyttää että sinä hallitset alkoholin voimalla? Olisin voinut totta kai lyödä takaisin mutta en viittinyt ottaa sen enempää turpaan häneltä tai hänen kavereiltaan. Silti why why why ? Mikä teissä nuorissa on ku pitää näyttää oma paikkansa? Tuskin nyt sillä naista saa tai tuskin... Luuletko että jos vedät jotakuta turpaan ilman sen suurempaa syytä niin Jeesus tulee taivaista, kättelee teitä ja onnittelee. "Onnittelut veditte turpaan olette nyt mies! Tässä ottakaa nämä kaksi naista he harrastavat seksiä kanssanne" Ei, sitä ei koskaan tule tapahtumaan. Jos haluatte vetää turpaan niin menkää kuntosalille lyömään säkkiä tai aloittakaa jokin itsepuolustus harrastus.
Ainiin ja vielä yliemotionaalisista emoista. Ei muutakuin että jos koskaan tapaatte heitä niin valmistautukaa tunteenpurkauksiin ja ottakaa ainakin 3 pakettia nenäliinoja mukaan. Plus ne saattavat olla vähän ailahtelevia heppuja tai mimmejä.

Metroseksuaali
Retroseksuaali

Ei muuta sanottavaa tule enää mieleen.
Thank you and good fucking night!


3 kommenttia:

 1. keep up the good work my friend!

  VastaaPoista
 2. ah tykkään tästä ja kiitos maininnasta!

  VastaaPoista
 3. hei, ei emot oo tollasii ;<
  t: TIIA.

  VastaaPoista