sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Nostalgia explosion!

Selailin juuri vanhassa huoneessani ja en voinut uskoa silmiäni kun sain käsiini vanhan videon lapsuudestani!
Vaikka olen vasta 15 voin mä silti lapsuudeksi sellaista mikä tapahtui kauan aikaa sitten.
Törmäsin Count Duckula (Kreivi Duckula) videoon jota katsoin ennen aina kun oli mahdollisuus sitä ja Tintti videoita. Sisääni tulvi suuri määrä nostalgiaa! (suuri!En keksinyt parempaa sanaa),
http://www.classickidstv.co.uk/wiki/images/8/8b/Count_Duckula_First_Season_R1.jpg
Ja vaika tuo kansi näyttää mitä onnellisimmalta ja viattomalta Vampyyri ankalta niin totuus on tavallaan vähän erilainen. Muistan aina jakson minkä omistan tällä videolla olevan pelottava. Pelkäsin tätä niin paljon että näin painajaisia ja en katsonut sen jälkee enää sitä jaksoa. Mutta nyt istuin sen läpi taas löydettyäni vanhan VHS playerini ullakolta. Se jakso oli mahtava! Ja katsottuani sen taidan tietää miksi minä pelkäsin sitä niin paljon. Mutta ennenkuin kerron miksi haluan jakaa vähä taustatietoa tästä sarjasta. TO WIKIPEDIA!
Sarja pyöri vuosilla (1988-1993)  ja sarjaa tehtiin neljä tuotantokautta. Sitä tietoa että kuka tämän kehitti tämän sarjan tiedän vain että Cosgrove Hall Films kehitti tämän sarjan, eli kyseiselle sarjalle ei taida olla yhtä tiettyä ihmistä joka olisi koko sarjan isä tai äiti hahmo. Tarina siis perustuu siihen että se on parodia Kreivi Draculasta, hyvin löysä semmoinen. Luen täältä videon takaa mitä tässä selitetään.
Kröhöm "Kreivi Duckula joka on vampyyriankka ja vegetaristi sekä hänen uskolliset seuralaisena Igor ja Täti palaavat jälleen uusissa ja jännittävissä seikkailuissa, joissa vampyyriankkamme kohtaa muumion ja Frankenduckulan hirviön." Jep jos luitte ton niin taisitte tajuta mihin nämä kaikki vertaukset ja vitsit keskittyvät. SIIHEN ETTÄ KAIKKIIN HIRVIÖIHIN LISÄTÄÄN SANA DUCK!!!!!!!!!!!!
Mutta ei sillä väliä! Sillä minä silti rakastan tätä sarjaa ja mitä tarkoitan myös sillä että joskus jotkut vitsit ja sanonnat käyvät vähän rajuiksi? Tai sitten se johtuu musta. On että joissakin jaksoissa puhutaan siitä kuinka Täti (siivooja ja jokapaikanhöylä) tappoi 3 edellistä palvelustyttöä. Whoa o_o dont fuck with Nanny.
Ja myös intro on vähän scary. Kai. En mä mikää pelkuri ole! 8 D...... ._.
http://www.internationalhero.co.uk/n/nanny.jpg - Täti ( Nanny)
http://www.internationalhero.co.uk/i/igor.jpg - Igor
Mutta niin palaten takaisin siihen kyseiseen jaksoon joka pelotti minua. Tässä se on teille pähkinäkuoressa.
Igor on pettynyt että Duckula on vegetaristi eikä suostu syömään verta tai puremaan ihmisiä. Hän löytää Duckulan sukulaisen hirviön ja vääntää vivusta, hän herättää henkiin Frankenduckulan hirviön joka pääsee irti!
Samalla linnan  yläpuolella lentää muukalainen joka saa käskyn valloittaa maailman ja hän soluttautuu linnaansa ja samalla luulee että ihmiset ovat kaaleja hän muuttuu kaaliksi ja tulee linnaan. Ja sitten Täti päästää tuntemattoman miehen sisälle ja aikoo antaa hänelle teetä ja keksejä kunnes kuunvalo osuu häneen ja hän muuttuu ihmissudeksi! Sillä aikaa Duckula on kellarissa ja löytää muumion ja sanoo vahingossa taikasanat jolloin muumio herää henkiin! Eikä siinä vielä kaikki! Sitten saksalainen vampyyrin metsästäjä lentää hindenburgillaan ja putoaa linnaan sieltä! Duckula tulee alakertaan muumio seuraa häntä, seinän läpi ryntää Frankenduckulan hirviö, alien kaali tulee ovesta ja saksalainen tippuu katosta ja kaikki he piirittävät Duckulan. Ainiin, ja ihmissusi ilmestyy portaiden ylle. Eikä siinä vielä kaikki !  Alkaa hurja takaa-ajo ja samalla myös vihaiset kyläläiset ilmestyvät oville, haluten Duckulan pään! Duckula huijaa heidät pois linnasta ja unohdinko mainita että hän omistaa teleportaatio koneen jolla voi teleportoida itsensä ja linnansa mihin tahansa? Hän käyttää sitä ja pääsee saarelle mutta sitten saarella onkin SUURI MONSTERI. Ja siihen se päättyykin.
Jos ette hämmentyneet tai näyttäneet "WTF?" naamamme kun luitte ton. Niin teissä on jotain vialla.
Aamen.

1 kommentti:

  1. Haha, mäkin muistan rakastaneeni tätä sarjaa! Nyt koluan nettiä ja koitan ettiä (mikä riimi :D) suomidubattuja jaksoja, olis huippua nähdä taas vuosien jälkeen. Ja missioni on myös iskeä kaikkiin teidän Duckulan mainitsevien ihmisten blogeihin kommentin muodossa >:D Olis kyllä loistavaa jos saisi tämän suomeksi dvd-boksille, suomi + enkkuäänillä...

    VastaaPoista