sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Pointless knowledge about yours truly Part 1

"Olen tajunnut että oon kirjoittanu tänne blogiin aika paljon televisiosta ja elokuvista, mutta en ole niin no-life että puhuisin niistä kokoajan jotenka ajattelin tehdä poikkeuksen.." - Makkis aka Genitaalikarhu aka Matias aka Matias

Tänään ajattelin jakaa teille jotain mikä on myös lähellä sydäntäni kuten monet muut asiat. But this is a materialism thing!
Hyvät lukijani. Musiikki
Musiikki, kuten varmasti monelle muullekkin on hyvin lähellä sydäntäni. Ajattelin jakaa teille vähä historiaa minun musiikkimaustani. Kun olin hyvin pieni niin paras bändi mitä ikinä suostuin kuuntelemaan oli Frööpelin palikat.
Se on legenda bändi ja tuskin pitää edes sanoa paljoakaan siitä mitä kukaan muu teistä ei tietäisi?
Eli en sano mitään siitä...Meidän laivassa , meidän laivassa, meidän laivassa on suuri reikä pohjassa ja se uppoa... Anteeksi unohduin.
Mutta pienenä jopa Frööpelin palikat jäivät sivuun kun kuuntelin NRJ radiota siskoni kanssa ja plus se mitä siskoni kuunteli oli minunkin mielestäni hyvää. Toisinsanoen ainota musaa mitä pystyin kuuntelemaan. Jos todella haluatte tietää niin kyllä, minä kuuntelin pienenä esim näitä bändejä.
Backstreet boys
http://rodmagaru.files.wordpress.com/2010/01/back_street_boys.jpg

Britney Spears

http://www.celebrityfury.com/data/media/4/britney_spears.jpg

Justin Timberlake (ostin jopa yhden hänen singleistään... Turpa kiinni se oli hyvää kamaa! )
http://www.suosikki.fi/s/f/editor/images/justin-timberlake-400a032707.jpg
Tähän väliin vielä, pienenä aina ja joka kirotun kerta kun menimme autolla mökille niin kuuntelimme isukin levyvarastoista löytyi semmoinen bändi kuin Sweet - Ballroom Blitz ! BALLROOM BLITZ, osaan varmaan koko biisin sanat ulkoa sillä en muista edes kuinka lukemattomia kertoja käytiin mökillä ja sinne kestää ajaa 2 tuntii. 2 tunti ballroom blitziä............................... Mutta tykkäsin siitä biisistä : --)
Esim noita artisteja mitä siskoni kuunteli niin minä kuuntelin. Sitten tulee myös mieleen yksi todella syntinen kappale mistä pidin.... En tiedä muistaako kukaan ketchup tanssia? Eikä se varmaan kirjoitettu edes noin mutta.
Syntinen tanssi. Las Ketchup bändi nimeltään, tanssi pahempi kuin Magarena.
Moving on! Hyvinkin paljon jo kauas!
Vasta kunnes pääsin 6 luokalle ja ylä-aste oli alkamassa aloin kuuntelemaan -70 ja -80  metalli musiikkia. Ja ennen sitä oli samaa rataa siskon kanssa ja veljeni välillä heitti minulle jotain räppiä mistä en muista enää mitä artisteja? Ice Cube, Dr Dre ja Eminem!
Eminem ja 50 cent olivat kovaa kamaa jossakin vaiheessa ennen ylä-astetta. En muista milloin mutta olin jopa mennä heidän keikalleen. Mutta en päässyt. Sad face.
Niin -70, -80 luvun metallia.
Esim Iron Maiden , Led Zeppelin (lemppari silloin), Judas Priest, Metallica, Mötley Crue, Kiss.....
Olisin päässyt myös Kissin keikalle ilmaiseksi pari vuotta sitten..... En mennyt. ;_;
Mutta siis musiikkimakuun kuului ihan jokainen mitä kuvittelisit metalli bändeistä, tälläisistä tunnetuista ja suosituista. En uskaltanut mennä hakemaan "undergroundista" tuntematonta musiikkia. Olin liian samanlainen.
http://www.survivinggrady.com/kiss2.jpg

Ylä-asteen keskivälissä mulle tapahtu muutos ja aloin vain yhtäkkiä kuuntelemaan Death Metallia. Cannibal Corpse oli kova sana , samoin Napalm Death, Survivors Zero jne jne
Ja syy miksi en laita linkkiä näihin on sen takia että tuskin menisitte kuuntelemaan mitään näistä bändeistä ?8D
Death Metal oli yhtäkkiä in ja kaikki muu out.
Mutta se jatkui pari kuukautta.
http://image.hotdog.hu/_data/members0/248/667248/images/egyeb_fotok/TheDevilWearsPrada1.jpg
Sitten siirryin muihin metalleihin ja hardcore musiikkiin. Jos nyt luokitellaan niin
Screamo
Hardcore punk
Nu Metal
Alternative Metal
Japan Metal
Post Hardcore
yhtä Death Metal
Deathcore
Metalcore
Emocore
Grindcore
Ja niin edespäin tajuatte kyllä ja sillä linjalla olen ollut tähän asti. Olen tainnut vihdoin löytää oman kutsumukseni musiikissa. Mutta silti olen nykyään paljon avomielisempi kuin ennen, sillä nyt myös kuuntelen kaikenlaista musiikkia paitsi humppaa. Pop on jees, Lady Gaga menee. No totta kai hei! 8 D Ja tietenkin yhteen Gagan biisiin liittyy yksi muisto. Sen takia pidän siitä laulusta. Paparazzi. Samoin Kid Cudi - Day n Nite on hyvä biisi mielestäni jota salaa kuuntelen hehhe. Noh mutta tässä vielä pieni lista ja linkkejä biiseihin ja lauluihin . (Ähää laitan sittenki linkkei!)

The Devil Wears Prada - Gimme Half

Lady Gaga - Alejandro (...Se soi päässä)

Katy Perry - Hot N Cold

Raised Fist - Friends And Traitors

Justin Timberlake (ette saa tietää sitä biisi mihin tykästyin sillo , mut tässä saatte tyytyy)

Here Comes The Kraken

ISMFOF feat smosh

Blink 182 - Whats my age again?

Linkin Park - Breaking the Habit

Ja ei muuta ettei tuu liikaa. Ei kukaa teist kuitenkaa klikkaa mut laitoinpaha silti.
Hyvää kesää kaikille ja oh shit koulu alkaa!

2 kommenttia:

  1. Hahaa sun musamakus on kehittyny vaa paremaa suuntaan vuosien varrel :) mut hei Eminem on vieläkin kovaa kamaa!!!1

    VastaaPoista
  2. lol, rupesin kuunteleen tota The Devil Wears Prada : aa, koska se tulee BMTH : n kaa samalle keikalle nii joo, ajattelin ny testaa ja iha jebaa kamaa.
    t: BMTH : n keikalle menijä ♥

    VastaaPoista