sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

War makes thieves and peace hangs them. ~George Herbert

War does not determine who is right - only who is left.  ~Bertrand Russell
Tuli mietittyä yhtä asiaa. Elokuus täytän 16 ja sit kahen vuoden pääst oon 18.
Armeija.
Ajattelin sit liittyy sinne sit, ainaki tällä hetkellä. Siviilipalveluski olis kai iha ok. Ja taas sit vankilaan on iha turha mennä. Mut tuli mietittyy et ku liityn armeijaan et mitä jos sit Suomeen syttyiski sota tai jonnekki muualle ja Suomesta jouduttais lähettää joukkoja jonnekkin. Tai siis nythän Suomesta menee vielä sinne Irakiin. En muista 8D. Mutta sinne jonnekkin siis lähetetään vapaaehtoisia.
All the arms we need are for hugging.  ~Author Unknown
Mutta ajatus jotenki pelottaa et ku siihen on kuitenkin pieni mahollisuus aina olemassa. Kaikkeen on aina mahdollisuus mutta yleensä se on hyvin hyvin pieni. Siihenkin on mahdollisuus että koko Muppets nuket tulisivat huoneeseeni ja me alettais juhlia. En tiedä mistä toi tuli mut kai mul pyörii Muppetit ja Sesame Street päässä.


http://justing622.files.wordpress.com/2009/11/muppets1.jpg
8) Awws<3
Mut niin vielä palaten asiaan. Pienenä ajattelin et ois siistii päästä sotaan ja tappamaan ihmisiä , ehkä liikaa videopelejä.
Mutta nyt taas se ajatus pelottaa että joudun sotaan ja pelottaa varmaankin vielä enemmän jos oon sielä bunkkerissa suojassa kun vihollinen tulittaisi. Ja nyt on vähän vaikeampi sanoa että uskaltaisinko tappaa ihmisen tai ihmisiä kun en ole koskaan ole ollut sellaisessa tilanteessa. En sano että mikään pasifisti olisin.
Sodan historia myös kiinnostaa enemmän kuin sellaisen kokeminen. Koska ihmisten historiassa on hyyvin paljon tappamista. Ja kyllä tiedän että tossa "hyvin" sanassa on kaksi yytä.
Pienemmät asiat joista saa adrenaliiniä kiinnostaa mua enemmän. Benji-hypyt tai extreme lajit. Oon aina ollu kiinnostunu niistä koska joskus voi olla vain yksi mahdollisuus kokea tälläistä. Sotasimulaatiot voivat olla turvallisempi tapa kokea sotaa jos haluaa. Airsoft, värikuulasota jne. Itse olen ollut molemmissa, ja siinä ei kyllä edes ajatella hyvin sotaisesti, riippuu totta kai tilanteesta, mutta mitä olen itse kokenut se oli hyvin lempeä henkistä ja ystävällistä.

I dream of giving birth to a child who will ask, "Mother, what was war?"  ~Eve Merriam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti