tiistai 7. syyskuuta 2010

Earth Angel.

Ihan tällee nopee bonus teksti teille blogiaddiktoituneille pikku ihmisille.
Kirjoitan yleensä vain keskiviikkosin ja huomen tulee jotakin todella kivaa toivottavasti?
En tiedä. Tuleeko en ole keksinyt aihetta. Mutta tässä bonus teksti! Ei ole pakko lukea jos siltä tuntuu mutta huomen uusi!

Top 5 James Bond pahista!
                                  ja toivottavasti kaikki tietää kuka James Bond on?                                 
Numero 5. Nick Nack!

http://4.bp.blogspot.com/_2bND__ymaKM/SDePf7iP0sI/AAAAAAAAALA/1fXEb_S6uM4/s200/Nick%2BNack.jpg
Kyllä tämä ranskalainen/aasialainen pikku paskiainen ottaa paikan numero viisi. Nick Nackin debyytti elokuva
ja ainoa elokuva oli 007 The Man With The Golden Gun (1974) Hän periaatteessa oli vain kätyri elokuvan oikealle pahikselle. Francisco Scaramanga jota Christopher Lee esitti. Nick Nack oli paljon muistettavampi kuka nyt ei pelkäisi 120 cm ranskalaista öämm otusta jolla on ase? Plus hän on hyvä kokki, hovimestari ja siivooja. Siitäkin tulee plussaa. Nick Nack mursi sen lain elokuvahistoriassa milloin pienet ihmisetkin pystyvät olemaan pelottavia ja uhmakkaita.
PS tykkään käyttää "pahis" sanaa ;)Numero neljä. Jaws

http://2.bp.blogspot.com/_FPcKp77Eun8/SpcTmvsG3QI/AAAAAAAAAD4/WuOJI0aHpHQ/s320/GW255H306.jpeg

Jaws on pysäyttämätön, sieluton, sydämetön, kylmäverinen tappaja ja muuri. Luuletko lempi pahiksesi olevan todella paha? Jaws SYÖ sinun pahiksesi aamiaiseksi... Kirjaimellisesti , tsekatkaa noi hampaat.
Kyllä Jaws on todellakin yksi suosituimmista James Bond kulttihahmoista. Ja se on aika paljon sanottukin ottaen huomioon kuinka paljon kaikenlaisia sekasikiöitä tämä sarja on tuottanut. Jaws on suurikokoinen kone joka tappaa, nimensä mukaisesti, puremalla kaulassa olevan verisuonesi. Ja usko pois noilla teräshampailla se on kuin paperia purisi. Sillä Jaws on vain esiintynyt kahdessa Bond leffassa ja purrut jopa 5 cm paksun köyden poikki o_o. Spy Who Loved Me (1977) Ja Moonraker (1979).
Plus Jaws on ainut hahmo koko James Bond sarjassa jolla on metallihampaat ja metallipallit.
Ei ihan oikeesti sil on metallipallit.

Numero 3. Alec Trevelyan

http://media.giantbomb.com/uploads/0/4856/295604-alec_trevelyan_large.jpg
Alec on erilainen kuin kaksi edellistä hahmoa. Alec esiintyi elokuvassa Goldeneye (1995) (Joka on myös lempi Pierce Brosnan Bondi leffani) Alec oli myös alunperin 006 eli MI6 agentti myös mutta sai surmansa tehdessään tehtävää 007 kanssa. Vai saiko sittenkään? Mielestäni pahin vihollinen mitä voi olla on se vihollinen joka oli ennen ystäväsi ja Alec ja James olivat ystävyksiä kunnes Alec myi itsensä viholliselle ja lopulta myös kärsi siitä. Alec onkin ainoa tällä listalla joka on enemmän vain kuin yksiulotteinen hahmo mikä tekee hänestä mainion poikkeuksen koko listaan. Ja hän on hullu mitä muuta voi toivoa?

Numero 2. Max Zorin
http://www.tigriffith.com/textbilder/avtak_max_zorin_ll4.jpg

Mulla ei oo muuta sanottavaa kuin että kukaan ei vain voi olla parempi pahis kuin Christopher Walken.
AWESOME

Numero 1. Goldfinger ja Oddjob
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/081111/golfinger-oddjob_l.jpg

Tämä kaksikko on aivan mahtava! Toinen uhkaavin Bond pahis ikinä ja toinen ehkä kaikista Bond henkivartijoista tunnetuin!
Goldfingeristä ei ole paljoa sanottavaa muutakuin yksi kohtaus tässä elokuvassa sanoo kaiken
Goldfinger kohtaus
"You expect me to talk?"
"No Mr Bond I except you to die."
Ps Goldfingerillä on avustaja nainen jonka nimi on Pussy Galore mikä sanan mukaisesti tarkottaa paljon .... Kissanpentuja.

Oddjob on kyllä aivan eri maata. Mies jolla on kirjaimellisesti killer hattu. Koska siinä hatussa on litteä terä ja Oddjob on tarkka heittämään hattua jos et varo niin kohta hän saa pääsi. Hän ei paljoa pukahda mutta se ei estä häntä olemasta COOL! Entäs jos heitän häntä tiiliskivellä rintaan? ET VOI! Oddjob on immuuni kivulle, yrität heittää häntä tiilille rintakehään se vain pongahtaa takaisin. Palaten takaisin Nick Nackiin kuten hänkin Oddjob on hyvä kokki, hovimestari, siivooja ja jopa ajaja hänen mestarilleen Goldfingerille. Ja pystyykö Nick Nack heittämään hattua ja tappaamaan sillä porukkaa? Ei. Ja siksi hän on vitosena ja Oddjob ykkösenä!

Kiitos kaunis ja hyvää yötä.

1 kommentti:

  1. No mister bond.i expect you to die kuuluu oikea versio elokuvasta goldfinger

    VastaaPoista