keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Hello and Welcome, Behind the lies is the world part 2

Vuodenajat. Tuli mieleen koska monet valittivat siitä kuinka on kylmä ja sataa. Toivotetaan tervetulleeksi syksy.
Sillä nythän on 1.9 kesä on siis virallisesti ohi, jotenka pidetään kesälle pieni hiljainen hetki.

Noniin 2 minuutin hiljaisuus ei teekkään niin pahaa kuin luulet eikö?
Puhutaanpa siis vuodenajoista.
Ensinnäkin haluan testata itseäni sillä mikä sana minulle ensin tulee mieleen jokaisesta vuodenajasta ja sitten selittää omaa mielipiteeni siitä. Simppeliä eikö?

Aloitetaan sykystä kun se on nyt tässä virallisesti alkanut.
Syksy = Sade, kylmyys, lehdet ja värit
http://1.bp.blogspot.com/_1GNEeB7H5co/SwGLBOxVQKI/AAAAAAAAAXg/Z1Yc4XqFPGU/s1600/fall-05.jpg
No okei siinä oli vähän enemmän kuin yksi sana mutta STFU. Syksy on yksi meikäläisen lempivuodenajoista ja vain siksi että syksy sisältää paljon sadetta ja paljon väriä. Useimmiten. Olen kirjoittanut jo pienesti miten paljon pidän sateesta yhdessä varhaisimmissa blogi postauksissani mutta voin silti muistuttaa teitä vielä siitä kuinka paljon pidän siitä. Sateella tulee tunteet pintaan ja mikään ei voita sitä kun sadepisarat iskeytyvät ikkunanlasiin. Sade on luonnon tapa purkaa paineita ja se on kaunista. Mainitsin myös sateen sen takia koska eräs ystäväni kerran sanoi minulle "Sateen kanssa on kiva itkeä kilpaa.", joko itkua tai surua. Minusta se olisi hyvin romanttista suudella sateessa. En tiedä tytöistä haaveiletteko te tästä mutta kokeilkaa sitä ja katsokaa tuntuuko se erilaiselta.
Syksyn värit, mikään ei voita sitä kun on yöllä satanut ja aamulla aurinko paistaa himmeästi pilvien läpi ja sinä kuljeskelet puistossa jossa kaikki lehdet ovat pudonneet maahan ja alastomat puut eivät häpeä mitään. Vain sinä katsot punakeltaista mattoa jalkojesi alla ja välillä potkit lehtiä ilmaan jotta ne tanssisivat hieman. Okei meni vähän runolliseksi mutta pääpointti on että kaikkien pitäisi kokea oma "Syksy-momentti" joko sateella tai aamulla kävellessä. Ja ihmiset rakastavat kuvaa näitä maisemia mitä se tuo meille, siksi koska me yhä jaksamme nauttia siitä. Listen to this!

Talvi= Joulu, lumi, punaiset posket, kinokset
http://www.dfg.ca.gov/viewing/images/winter.jpg
Talvi on maagista aikaa. Koska siinä on taikaa. Ei tarvitse murehtia kylmyyttä kun meillä on vielä aikaa. Oi kuinka sainkaan tämän parhaimman lahjan, oikean kuusen ja sen alle väkivahvan ahman. ... ??
Runollista teille taas, mutta talvi on siis persoonallisesti minun lempi vuodenaikani sen takia koska se sisältää lempi tavara/tuote teollisuus pyhäni, joulun. Jos joku sanoo että joulu on yliarvostettua niin on ehkä mutta se saakin olla! Vaikka joulu on ehkä menettänyt oikean tarkoituksensa se silti tuo ihmisiä lähelleen, vaikkakin ehkä lahjojen toivossa mutta silti. Ajauduin aiheesta. Talvessa eniten kiehtoo kaikki aktiviteetti mitä voi tehdä! Tee lumiukko! Tee lumienkeli! Kuse oma nimesi lumeen! Laula joululauluja! Tee lumilinna! Kuse kaverisi nimi lumeen! Ihaile revontulia. Ja kaikkein paras talvessa totta kai on yli arvostetut, kuluneet, siirappiset, sydäntä lämmittävät jouluaiheiset elokuvat. Nappaa kuumaa juotavaa, pue päällesi isoäidin neuloma villapaita mikä kutittaa aivan saatanasti, nappaa itsellesi seuraa, laita takkaan tuli ja nauti Yksin kotona 3........ Haha mut oikeesti kattokaa Its a wonderful life.
Ps unohdin mainita hiihdon ja luistelun...... Ei kiitos.

Kevät: rakkaus, uudelleensyntyminen (no Jeesus), kasvit, nuha
http://koti.mbnet.fi/kakoskin/photos/spring.jpg
Kevät ei ole mitä parhaimpia näistä vuodenajoista mitä meillä on, onhan silläkin plussa puolet mutta en vain nauti siitä yhtä paljon kuin syksystä tai talvesta.
Kevät on aikaa milloin kaikki taas alkaa alusta (metaformaisesti), kukat alkavat kukoistaa, muumit heräävät talviuniltaan samoin myös karhut heräävät ja alkavat terrorisoida kaupunkilaisia. Ja Jeesus kuoli ja heräsi. Kai sekin piti mainita. Keväässä on myös se että ilmassa tuntee rakkauden ja voi haistaa myös taas vanhan kaverimme, tuotemarkkinat! Eli kun keväällä on ystävänpäivä niin muistetaan kavereita tai tyttö/poikaystävää tai miestäsi/vaimosi ruusuilla, suklaalla, kukilla, kondomeilla, muilla lahjoilla ja korteilla totta kai. Miksi tälläiselle tapahtumalle pitää olla tietty päivä? Eikö se olisi helpompaa ja parempaa että kaikki päivät olisivat ystävänpäiviä? Pohdiskelen vaan. Ja toinen markkina juhla on pääsiäinen. Siitä vaan lapset kerämään munia ja pistelemään niitä poskiin!.... Eiku.
Plus heinänuha on vitusta! Sanokaa mun sanoneen.

Kesä= jäätelö, ei koulua, rannat, alkoholi, kuuma
http://images.free-extras.com/pics/s/summer_scenery-1161.jpg
Kesässä ei ole muuta hyvää kuin että ei ole koulua. On aivan liian saatanan kuuma! Okei mutta keksin jotain positiivisempaakin. On enemmän aikaa viettää kavereitten kanssa ja tehdä ... Juttuja. Rantapuisto on täynnä känniläisiä. Jotkut ihmiset nauttivat varmasti siihen että saavat rusketusta. (Kuolkaa vaan ihosyöpäänne, kuka sit nauraa?) Jäätelöä ostetaan enemmän kuin vettä. Ja sitten ärsyttää kun jäätelö sulaa ja se on siinä teijän upouusille shortseilla tai kengillä. Ja juhannus on kesällä. Tekosyy juoda ja polttaa asioita. No okei puuta poltetaan ja tehään suuri kokko, enää tarvittaisiin noita epäilty siihe kokolle niin emme eroaisi mitä olimme 400 vuotta sitten. Ja mainitsinko jo kaikki kuolonuhrit mitä juhannus tuottaa, rikotaanko ens vuonna 14 uhrin raja? Kuha juksailin... But seriously totta kai kesä silti piristää sillä kun kaikki pitävät siitä ja iloitsevat että on hyvä sää ja aurinko paistaa ja joskus vettä sataa, mikä yleensä pilaa IHAN KAIKKI suunitelmat mitä on sille päivälle, sitten vain jäädän pelaamaan sisälle monopolia.

Onneksi kaikkia näitä on vain 3 kuukautta vuodessa. Paitsi joskus nää tykkää päättää omia aikojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti