lauantai 25. syyskuuta 2010

Somebody once told me, that somebody told them once something.

Kohta on lokakuu....Okei runollisemmin
Lokakuu on kohta käsillämme, syyskuu häviää tämän taiston. Sateet, salamat ja synkät pilvet! Kohta nekin kuolevat ja jäätynyttä verta sataa maahan. Lumeksi sitä kutsutaan. Ennen sitä saavat kuolleet ja kurpitsat juhlia tämän 30 päivän ajan. Huutaen! Juoden! Tanssien!
Haha
Ja hyvää pyhäinpäivää
On Halloween.


http://www.solarnavigator.net/mythology/mythology_images/Halloween_Jack_O_pumpkin_lantern_2003.jpg
Saiko toi teijät oikeaan tunnelmaan?
Hyvä : )
Sanon tähän alkuun jo ettei tämä teksi ole mikään niin ihmeellinen pohdinta teksti tai mikään aggressio teksti myöskään. Tämä on vain tämmöinen, juttelu blogi post. Koska haluan vain rentoutua ja juoda kaakaota ja kirjoittaa tänne jotakin lempeää.
Ensinnäkin koko alkuhössäkkäruno juttu oli sen takia koska lokakuu on kohta ja se tarkoittaa myös sitä että Halloween - Pyhäinpäivä lähestyy meitä. Meikää tosiaan harmittaa se kun Suomessa ei vietetä tätä maagista juhlapyhää. Amerikassa tätä aikaa kutsutaankin "Holiday-Clusterfuck" koska on Halloween, Kiitospäivä ja sitten myös ehkä parhaista parhain Joulu. Mutta en puhu nyt joulusta, ehkä sitten myöhemmin. Miksei Suomessa oikeasti ole Halloweenia? Totta kai siis ainakin koulussani oli Halloween disco. Tai joku voi pitää Halloween teemaiset juhlat tai pippalot, mutta missä se oikea charmikkuus ja henki on? Missä lapset kerjäämässä karkkia, tekemässä kepposia, kaivertamassa kurpitsoja? Miksei näitä voida adaptoida meidän kulttuuriimme? Meikäläisen mielest se olis kivaa. Se on muutenkin niin pimeetä aikaa niin saa tekosyyn käyttää kynttilöitä. Niistä puheenollen, kynttilät saa aikaan jotenki aika paljon tunnelmaa ja tunnetta onko kukaan huomannu? En usko mutta silti. Jos olet jonkun kanssa pimeässä huoneessa niin sytytätkö mielummin kynttilän vai taskulampun? Taskulamppu ei niin kauhean romanttinen olisi. Riippuu kummasta pitää enemmän.

Linkin Park - My December
hyvät naiset ja herrat tämänpäivän biisi.
For the lost and the hopeless:
Pimeys ei voita koskaan
Jos sytytät kynttilän pimeässä huoneessa, pimeys karkaa
ja jos tuot pimeyttä valoisaan huoneeseen, se silti karkaa
Valo voittaa pimeyden

http://susansudarwin.files.wordpress.com/2008/11/20061209010927-you-are-not-alone.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti