keskiviikko 6. lokakuuta 2010

I think its poison. The drink of the devil

Mikä se oikeastaan on?
Tulee joskus mietittyy ja kyseenalaistettua kaikenlaista. Täl kertaa ihan elämää. Ei ole tarkoitus emoilla mutta miksi me ees oikeastaa ollaan täällä? Mikä meijän tarkoitus on? Ja varoitan että tämä tulee olemaan aika paljon kysymyksiä täynnä oleva teksti. Mikä meijän tarkoitus siis on? Joskus vaa mietin et ihanku tää olis vaa joku testi jostai tuolt ulkoavaruuden olioilta ja tiedän et se kuulostaa kaukaa haetulta ja vähä lapsellista koska esim South Parkissa yksi jakso on siitä kuinka Maa on hyvin suosittu intergalaktinen reality tv-ohjelma. Ja kun suosio loppuu niin planeettamme aijottiin tuhota. En ole ihan samanlaisella ajattelukannalla, mutta ufot minunkin mielessä pyörii (no homo). Mitä jos meidät on vaa ...... Siitetty Maapallolle ja sitten kaikkien näiden vuosien aikana tarkkailtu kuinka me ollaa kehitytty ja sodittu ja riidelty ajan kuluessa. Ja ne on vaa naurannu meille kattoen sivusta. "Hohoho silly humans" tai jotain alien kieltä. Okei ehkä liiankin kaukaa haettua. Mut pointti oli se et mietin et jos elämä onki kokonaan vaa suunniteltu. Siis ihan kaikki olisi suunniteltu. Jopa tämä et mä kirjoittaisin siitä ja ettet te epäiles sitä tai alkais miettimään hallituksen valheita tai elämän saloja. En tiedä.
Totuus on että, ei ole totuutta. Ja tämä kaikki on valhetta. Onko parempi elää ihanassa valheessa kuin että tietäisi karun totuuden?

http://4.bp.blogspot.com/_gyL5YUSFuzM/SyOnKsLYS7I/AAAAAAAAAbU/a92IHzZf3g8/s400/topsecret.jpg


Poiketen asiasta. On hassua kuinka vain pari sanaa voi muuttaa ihmisen käsityksen itsestäsi kokonaan. Tunteista taas puhutaan. Minä rakastan sinua, minä vihaan sinua. Mitä reagoit kun sinulle sanotaan noin?
Onko oikeasti ihmisistä tullut niin (sanoinkuvaamaton sana) sellaisia? Onko meiltä kadonnut jotakin?
Kadotettiinko me se? (Original "Hide and seek with the angels")
Tämmönen esimerkki. Jos olet rakastunut johonkin. Tunnet vain positiivisia ajatuksia hänestä, koskaa ollaan nyt ihan rehellisiä ei kukaan ajattele toisesta kulkiessaan kadulla ohi mitään positiivista. Aina etsitään vain jotakin mitä vihata. "Ai kato ny totaki, ei vittu mitkä kengät. Saatana mikä pelle". Niin tunnet positiivista ja lempeitä tunteita häntä kohtaan. Entäs jos hän sanookin että vihaa sinua? Tunnet surua ja negatiivisia tunteita. Sinulla alkaa kehittymään mustasukkaisuutta ja katkeruutta häntä kohtaan ja lopulta joskus vihaa myös. Jos et vihaa häntä niin turhaudut hänelle ainakin. Sitten seuraavana päivänä on kuolee? Tunnet surua ja ikävää häntä kohtaan ellet ole jo katkera ja vihainen siitä mitä hän teki.
3 eri vaihetta yhteen ihmiseen ja tämäkin oli esimerkki. Vau me kyl ollaa outoja olioita.

http://www.videocvs.com/wp-content/uploads/2008/09/freaks-1932-director-tod-browning.jpg
Yes we are freaks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti