lauantai 23. lokakuuta 2010

Kiitos näistä kaverit!

Kysyin ihmisiltä heidän randomeinta aihetta mitä he laittoivat minulle facebookissa.

Miten päästä vankilaan ja pois sitten sieltä kun kyllästyy?
Noh tuota, sehän on hyvin helppoa. Ensiksi tarvitset nämä asiat
 • Kultakalan muovipussissa (elävä)
 • Big Benin pienoismalli
 • Köyttä
 • Haarukan ja veitsen
 • Oliivipurkin
 • Lisää köyttä
 • Deloreanin (Paluu tulevaisuuteen auto)
  Ensimmäinen vaihde on se kun menet vankilan porteille otat esiin kultakalasi, asetat sen Big Ben pienoismallin päälle, teet pienen hirttosolmun köydestä ja tapat sen pikkukalasen vartijoiden katsoessa. Sen pitäisi hämmentää heitä tarpeeks tullakseen tarkistamaan onko kala elossa vai ei. Sitten laitat kätesi toisen vartijan silmille jotta hän luulee että hän on sokea ja ampuu vahingossa toista vartijaa kenkään jolloin heille syttyy riita ja siinä vaiheessa sinä menet sisään ja kenenkään ei pitäisi huomata kahden vartijan puuttumista ja uuden ihmisen ilmestymistä.
  Nyt riippuen kuinka kauan aijot olla siellä, tähän vaiheeseen voisi sanoa että voit olla minimiltään 1 viikon ajan, sillä et voi syödä vankilaruokaa koska niissä on semmonen siru ja joka asettautuu aivoihin ja hälyttimet ja epämukava patukka jne jne. Jotenka käytä oliivisi järkevästi! Sillä mehän tiedämme että oliivit sisältävät kaikenlaisia vitamiineja ja proteiineja ja ne toimivat myös potenssilääkkeinä.
  Viikon jälkeen alkaa pakosuunnitelmasi, jos olet viettänyt niinkun nyt neuvon kyseisen viikon ison mustan miehen kanssa samassa sellissä olet saanut tarpeeksi suojaa ja nyt on aika ottaa käyttöösi haarukka ja veitsi! Sillä joka vuosi tietyissä vankiloissa järjestetään "All you cant eat" buffetti, jolloin tarjoillaan maailman parhaita ruoki, joita ei saa syödä. Sinä yönä kun kaikki ovat nälissään menet syömään niitä ruokia ja syytät sitten vastapäätä olevaa ärsyttää psykopaattia jolloin hänet aijotaan viedä erityisselliin. Ja kun hänet on viety otat taskustasi Deloreanin ja pakenet paikalta vuoteen 1944!

  Kerro miltä tuntuu olla ikuisessa humalassa?
  No tämmöinenhän tuottaa ikuista mielihyvää, voittamattomuuden tunnetta ja asioita jotka eivät ole siltä miltä näyttävät! Ainakin aamulla herätessä ja kierähtäessäsi toiselle puolelle.
  Tai sitten hyvin tälläistä filosofista fiilistä herättää itsessäs ku juttu alkaa luistaa tuntemattomien kanssa. Mut sit taas juttu ei luista ystävien kanssa. Riippuu tilanteesta.

  Avaruusoliot
  Niistä varmaa teen ihan oman tekstin enkä jaksa alkaa tähän pälpättää. : )

  George vitun Bush
  Ja tästä aiheesta en saanutkaan kirjoittaa.

  Vauvakuume
  Yes indeed! Vauvakuume on hassu asia sillä tähän liittyy hauska muisto yhden ihmisen kanssa, Prisman hesen jonossa kun seisoimme ja edessämme heilui mitä suloisin pikku nörttilapsi! Silmälasit ja spiderman paita ja kaikki! Siinä vaiheessa kuiskasin ystävättärelleni että "Mitäpä jos kidnapattais tuo lapsi?" Ja niinhän me teimme! Melkein. Emme kuitenkaan. Mutta aina ajatellessani vauvakuumetta minulle tulee mieleen se vauva ja haluan sen. Mutta muutenkin mikä ihmisiin tulee kun teini-iässä tai nuoressa iässä yhtäkkiä vain haluaa vauvan? Eikö teillä mikään muu koputa päässä esim se että vauva tarkoittaa paljon vastuutuntoa ja likaisia vaippoja? Söpöysmittarit näyttävät tuhatta ja sataa naisissa kun ne näkee vauvan vauvakuumeessa, ja sitten poikaystävät be careful!

  Dolmio
  Koska sinä osta Lada halval lähtee.
  Eiku Dolmioo
  Ei ainakaa yhtää rasistinen

  Omena

  8 ) kill me

  S-market
  Hmm, oon aina miettininy mitä toi S tossa tarkottaa
  Se tarkottaa SOK-ryhmää. Kuulostaa hyvin eeppiseltä spesiaali armeijan erikousjoukko!
  Mutta S-market oli paras kauppa minne pysty menemään yläasteella, Jokelassa se on myös ehkä koko paikan "rikkain" kauppa. LOL


  Simon aamuinen lenkki koiransa kanssa ja sitten kerrot kun Simo eräänä aamuna kyllästyykin tähän ainaiseen paskaan ja turhautuneena potkasee koiraansa kiveksille.
  Tähän onkin hyvä päättää tämä blogipost.


2 kommenttia:

 1. XDD apua vähä nauroin. Toi vankilapako oli kyllä loistava 8''D olet nero. Muista sit tehä avaruusolioista juttua koska se on nii jännä aihe >8)


  //ei ainakaan hanna ಠ_ಠ!!!

  VastaaPoista
 2. hooooo, dolmio !
  ei mulla oikee muuta, hauska oli.

  T: sina osta dolmio. *naurua seuraavat 2 tuntia*

  VastaaPoista