tiistai 5. lokakuuta 2010

This is kinda pointless.

Pientä small talkia:
Oon täl hetkel tosi innostunu kaikesta zombie aiheista jutuista. En tiedä miks. Ja TDWP Zombie EP sai mut innostumaan vielä lisää siitä ja siks ajattelinki yrittää tehä tuola ihanan ihanan "omalaatuisessa" lukiossani jonku lyhytfilmin, johon yllätys, yllätys liittyy zombiet. Mutta saa nyt nähä koska en tiedä onko tuol lukiossa mahiksia kuvata kuvistunneilla tai jotain tai sitten että onko siellä edes videokameraa tai että saanko edes näyttelijöitä kasaan. Mut ne on ongelmia sitteku oon saanu käsikirjotuksen/novellin tehtyä se vähä riippuu et saanko koskaa tehtyy tästä elokuvaa vaikka haluisinki! Puhun taas joku päivä lisää zombie juttuja ihan vain siksi että tuntuu siltä.
http://www.dphotojournal.com/images/tutorials/zombie/zombie-tutorial-02.jpg

Ja tuota sitten terve, koeviikko on ohi olen iloinen. Muistakin syistä kuin vain että koeviikko on ohi. Ponihäntä. 8). Ja asiasta stroganoff keittoon eli en oo vielkää saanu tehtyy sitä mun omaa t-paitaa mut seki on viel suunnitteilla. Ja sit pitäis täs jossai vaihees käydä joku kerta tuol kirpparilla ihan muuten vaa jos sielt löytyis jotai mukavaa päällepantavaa. Ömm mitä muuta. Pitäis keksii jotaki muuta ettei tämä tunnu liian tylsältä. Jotain jotain. Ja pitäis keksii teille jotain mukavaa huomiseks, ei hätää keksin kyllä jotain. Mut tää oli vaa tämmönen update minusta että mitä kuuluu. Ja myös sen takia että mulla oli ihan hirveän tylsää ja kello on vasta kohta 06:00. En saanu unta.


Random Rant text
Ei hemmetti mua ärsyttää oikeesti ku vanhukset kävelee kadulla ja vie sen kaiken tilan! Vitun ketuttavaa ku ne kävelee hitaammin ku etanan ja kilpikonnan äpärälapsi jolla olisi liimaa ja sementtiä jaloissa. Kyllä kletana on nopeampi kuin mikään tämänpäivän vanhus. Älkää ottako tätä pahalla siis vanhukset tai ihmiset jotka pitävät vanhuksista... Mitä? En vihaa teitä. Mutta vihaan sitä kun otatte kadun ja levittäydytte kuin mikäkin Hitlerin armeija marssijat. Jos teitä haluaa ohittaa niin pitäisi ajaa autotieltä ja sieltä takaisin kävelytielle. Juu ja samalla auto ajaa päältäni ja joudun sairaala kuntoon vain sen takia että en voinut päästä jokaviikkoiseen isoskoulutukseeni koska pari mummoa ei voinut päästä minua. Ja eikä se haittaa vaikka jos yrität rimputtaa kelloasi, kuulokoneet ovat menneet rikki eivät he kuule. Ota megafoni ja huuda "Pois edestä saatana!" ja hetikun niin käy niin kaikkihan on meidän nuorten vika, "Oi voi voi voi, anteeksi ku en huomannut." Juu ei oo aikaa jäädä puhumaan. Tässä on roskis kerro sille mitä tapahtui v.1931. TAI "Voi voi teitä nykyajan nuoria ku aina pitää olla kiire vandalisoimaan ja pelottelemaan pikkulintuja." Jep jep. Näihän se on. Selvästi. Mmm. Kyllä. Jos et tajunnut niin SARKASMIA.

1 kommentti: