keskiviikko 17. marraskuuta 2010

:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tämä on minun 50 blogiteksti. Pitäisi varmaan keksiä jotakin spesiaalia.


Noh en keksi mitää, jotenki teen tälläsen normi blogipostauksen. Mul on täl hetkel vähä stressiä. On vast toinen koeviikko menossa mut must tuntuu et YO kirjoitukset olis. Kai mä vaa ajattelen liikaa lähitulevaisuutta? 3 vuotta ei oo niin pitkä aika se on lähitulevaisuutta... Ja söin äskö suklaata joka oli muutes hyvää. Ja sitten mitä muuta. Hmmm


Okei okei huijasin ei täst tuu oikeesti normi blogipostia!

http://4.bp.blogspot.com/_vyAoR1jlf3M/S0hYrlg3rEI/AAAAAAAAAEU/4VDyKJfh93E/s320/Smiley+%3DD.png

Mut 50 tekstiä vau. Ja te ihmiset silti luette niitä (kai). Ajattelin säästää tän 100 tekstiin mut en tiiä kirjotanko niin pitkälle mutta, tässä on se siis kysymys johon vastaan.
Miksi alotit kirjottamaan blogia?

Alunperin se lähti siitä kun olin kattonut paljon ja paljon videoita youtubessa joissa ihmiset tekivät vlogeja. Eli video blogeja, jos ette tajunneet? Ainakin sellaista sarjaa nimeltä --> Shaytards <-- laitan linkin hyviä videoita :). Ja sitten totta kai katoin paljon Shane Dawsonia check it out :). Koska alunperin halusin siis tehdä videoita inernetiin vloggaamalla ja vastailemalla ihmisten typeriin kysymyksiin. Mutta tajusin että en halunnut alkaa investoimaan uuteen kameraan tai koneeseen joka pystyisi lataamaan ne nettiin... Mulla ei oo mikään paras kone. Sitten löysin sellaisen paikan nimeltä formspring joka oli ilmainen ja jossa pystyin vastaamaan ihmisten typeriin kysymyksiin omalla typerällä tavallani. KÖHKÖHhttp://www.formspring.me/SiulonAidsKÖHKÖH. Anteeksi, virtuaaliyskä. Formspringin jälkeen halusin yhä jakaa ajatuksiani ja turhaa tietoa ihmisten kanssa. Sitten ilmestyi blogspot. MUTTA sitä ennen oli kyllä yksi tuntematon paikka mihin alotin blogini.. Mutta en kerro missä se on... (shame shame shame). Mutta kiitos blogspotin olen saanut jakaa teille tätä turhaa paskaa kohta vuoden ajan? No okei ei vielä. Puolen vuoden ajan jo! Ja on aina kiva mennä kattomaan vanhoja ja tekstejä ja sano että "God mä olin surkea bloggaamaan." Enkä oo siitä sen enempää parantunutkaan.
Ps Bonus text random awesome knowledge you dont want to know!
Tiesittekö että Batman ilmestyi ensimmäisen kerran 1939 Detective Comics numerossa 27?
Tiesittekö myös että vuonna 1926 ilmestyi kauhuelokuva nimeltä The Bat jossa murhaaja puketui suureksi lepakoksi. Hän käytti köysiä ja heittokoukkua kiipeämiseen ja käytti myös valoheitintä jossa oli lepakon kuva pelotellakseen uhrejaan. Hmm sattumaako?


http://www.headinjurytheater.com/images/tb%20smoke.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti