perjantai 24. joulukuuta 2010

Merry SHUT THA FUCK UP!

Hellouuuu tänää on joulu eikä tää teksti liity jouluun mitenkään freaks'!
Eikö ole ironista kirjottaa juuri nyt jouluaattona tekstiä kun en muistanut kirjoittaa keskiviikkona? Ja se vielä ettei tämä teksti vieläkään liity jouluun.
Haluan puhua joistaki asioista mistä pidän. Tässä on pieni luettelo niistä ja pieni selitys.

Englantilainen aksentti
Mikään ei oo parempaa ku englantilainen aksentti. No okei ehkä irlantilainen. Iso-Britannian murteet ja aksentit ovat mahtavia oikeasti! Ja niin opettelemisen arvoista. Grrr House ;)
Älkää kysyko mikä toi kuva on?

Lindexin mainokset
Eikä vaan siis Lindexin mainokset vaan mitkä tahansa muoti-mainokset! Jotenki ne hassunnäkoiset ihmiset, hupsu musiikki ja usein myös gorgeous looking clothing ! En osaa selittää ne vaa on yllättävän kivaa kateltavaa.

Anime ja manga
Tää oli vanha juttu kyl mulle koska olin ennen toosi ernu! Ja kyl mä vielki semmonen "piiloernu" olen. Tykkään yhä mennä kirjastoon lainaamaan mangoja (Hups salaisuus paljastui) ja tietenkin animen kattominen on myös iha kivaa. Hayao Miyazaki on jumala. Sanonpaha vaan. No okei läppä! Mut jos et pidä animesta niin katso pari Hayao Miyazakin elokuvaa tai Akira niin kyllä varmasti jotakin syttyy sisälläsi. Toivottavasti.


Elokuvat
Enköhän ole selittäny miksi pidän näistä jo niin paljon!
Edgar Allan Poe
My favourite poet and writer! Ainoa kirjailija joka onnistuu saamaan minut koukkuunsa hänen uniikilla kirjoitustavallaan ja oudoilla kertomuksillaan. Oikeasti käykää tutustumassa hänen töihinsä!

Ja lopuksi mitä rakastan eniten on: mysteerit

???????????????????????????????????????????Ei kommentteja:

Lähetä kommentti