keskiviikko 15. joulukuuta 2010

You must've been reaally high man! I mean really high man!

Hei freaks!
Haluisin puhua teille tänään mitkä on mun mielestä yliarvostettuja asioita. Ja nää on tavallaan todella todella satunnaisesti valittu mikä MUN mielestäni on yliarvostettua. Eli tuota noin aloitetaanpa yhdestä tietystä elokuvasta jonka näin ja josta pidin hyvin paljon.
Inception on nimittäin mielestäni aivan helvetin yliarvostettu elokuva! Mutta silti pidän siitä ja kuka ikinä ei ole vielä nähnyt sitä niin suosittelen. Mutta pidän Inceptionia siksi hyvin yliarvostettua koska elokuva on suoraansanottuna hyvin sekava ja en ihmettele että et olisi kysymyksiä täynnä sen jälkeen sillä se on mielestäni todella huvittavaa kuulla, kun tulin elokuvateattereista, ihmiset puhuivat "Siis mitä vittuu miksi se yks oli se ja sit mitä se nainen se whaaaat??" Ja ne kaikki jotka ovat nähneet elokuvan, ehkä toivottavasti tajuatte mistä minä puhun että elokuva on sekava.
"Menemme uneen jonka sisällä olemme unessa jonka sisällä olemme unessa ja sen jälkeen olemme windows xp käyttöjärjestelmässä ja sitten jos emme herää niin joudumme limboon mutta joudumme menemään limboon jotta voimme olla uni uni unessa ja matrixisissa! 1 vuosi on unessa 1 tunti ja toisessa unen unessa se on 4h joka tarkoittaa sitä että 2 minuuttia on 5 viikkoa ja kun menemme syvemmälle niin istutamme kaktuksen ja toivomme että joku muistaa sille vettä! DUN DUN DAA"


Se Inceptionista. Sitten aristeihin Lady Gaga.
Mulla ei ole mitään muuta sanottavaa kun että Lady Gagalla on yksi, kaksi kuunneltavaa biisiä mutta muuten koko tyttö on ehkä yksi maailman yliarvostetuimmista pop-tähdistä tällä hetkellä. Olemalla vain hyvin outo ei tarkoita sitä etteikö olisi suosittu, alkuperäinen ja hyvä. Tekeekö se minusta suositun jos minä pukeutuisin kokovartalo lehmänlanta asuun ja eläviin hiirisukkiin? .... Holy shit? Se oikeasti tekee! FTW 8DD..
Noei mut oikeasti. Lady Gaga = Yliarvostettu


Yliarvostettu asia numero 12345678
Pokemon ja erityisesti pokemonpelit. 
Onko kukaan teistä oikeasti pelannut koskaan pokemonia? Pokemon red ? Blue? 8o Yellow? Firered? Leafgreen? Platinum? Diamond? Pearl? Ruby? Sapphire? Gold ? Silver ? Crystal ? Soulsilver?? Heartgold?? 8 D tossa oli käsikonsoli pokemonit. Mutta ne jotka ovat pelanneet joitakin näitä niin tietävät myös mistä puhun. Se sama konsepti ja systeemi on ollut jo 15 pelissä! Yli viidessätoista pelissä! Miksi te ihmiset yhä pelaatte sitä kun se on yhä sitä samaa eikä ole muuttunut tässä 20 vuoden aikana paskaakaan!


Tästä ei tullut niin hyvä teksti kuin halusin jotenka jättäkää minulle facebookkiin ehdotuksia, MIKÄ TAHANSA MISTÄ HALUAT MINUN PUHUVAN! Mikä tahansa aihe käy! Pitäisikö tehdä yksi lifestyle tyylinen blogi ja kattoa mihin se johtaa? Paitsi että tarvitsen paremman kameran 8 |
Varoitus tämä saattaa löytyä myös facebook statuksesta.


RANDOM FAKTA
KORNERI

Tiesitkö että perhoset maistelevat jaloillaan ?

Tiesitkö että Pokemon pelissä , koskaan ei mikään pokemon kuole?

Oletko koskaan ihmetellyt mitä pokemoneille tapahtuu voitettuasi ne?

4 kommenttia:

 1. mä pelasin pienenä pokemonia ja ajattelin aina, että ne pokemonit pyörtyy sinne pusikkoihin ja sitten vähän ajan päästä lähtee taas haastamaan uusia pelaajia.

  VastaaPoista
 2. kelasin just tota pokemon peli juttuu : O nii. olipas jännittävää, lukee täältä nyt tällee siis WHOU mikä mielenkiintoinen sattuma!

  VastaaPoista
 3. Ei mummielestä Inceptionissa ollu mitää sekavaa 8o Olin sen leffan jälkee pari tuntii vaa jossai viiennessä ulottuvuujessa sillei whoooouuuuu. Niinku monta kertaa oon sanonukki, oon kattonu elämässäni kaks hyvää leffaa, Wantedin ja Inceptionin. Niitä paskoja leffoja onki sit tullu nähtyä....

  VastaaPoista
 4. yks turha juttu on myös Twilight, kirjota siitä !

  VastaaPoista