torstai 20. tammikuuta 2011

Satan is a pussy compared to me!

Hello kummajaiset!  (Editoitu ja alhaalla enemmän tekstiä! )

Psykopaatit ? Mitä niistä et tietäisi? No uutta tietoa et varmaankaan saa täältä mutta täältä saatte vain oman mielipiteeni koko asiasta.

Miksi psykopaatti sanana herättää niin paljon paheksua ja halveksuntaa? Siihen on syynsä; koska psykopaatit ovat pahoja ihmisiä! Siksi.

Ja mikä musta psykopaatin määrittää on se että : hänellä ei ole tunteita. Ei siis minkäänlaista moraalin, sympatian tai empatian käsitettä. Siis psykopaatiksi en kutsuisi ihmistä siis jota haukutaan mutta hän ei välitä siitä. Se ihminen on viisas! Sillä kylhän varmasti reagoi muihin asioihin silti omalla tavallaan vaan ei haukkumisiin. Psykopaatti on jotaki mikä pystyy tappamaan kenet vaan ja on kokeillut myös useasti itsemurhaa <-- ( tuo tieto tuli wikipediast kyl). Ja parhain esimerkki psykopaatista on minun mielestäni fiktiivinen hahmo Michael Myers, Halloween- elokuvasarjasta, henkilön analysoimista auttaa myös Dr Loomiksen antamat kuvaukset hänestä. Michael Myers on siis yhtäkuin psykopaatti.
Miksikö?SiksiJokeri ansaitsee myös sellaisen pienen maininnan tässä psykopaatti keskustelussa. Hän, jos kukaan näistä, on ehdottomasti hauskin ja ratkiriemukkain hahmo! Eikä sitäkään auta että hänen ääninäyttelijänsä oli Luke Skywalker Batman animoidussa sarjassa.

Cesar Romero
Jack Nicholson
Mark Hamill
ja
Heath Ledger


Olette saanet kunnian olla osana Jokeria.

Tiedosto:Joker 016.jpg

Hahaa! Tämä teksi jatkuukin. Juu editoin tätä hieman tällä lailla että haluan vielä rupatella muista asioista.
Aloin taas ajatella vanhaa hauskaa asiaa. Perhettä. Tulevaisuudessa siis. Miten mä haluisin kasvattaa lapseni? Oon varmaa ennenki puhunu tästä aiemmassa/vanhassa tekstissäni. Mä haluun opettaa mun lapsille että työllä saa sitä mitä haluaa, en halua vipata niille ihan kaikkea! Jos ne haluaa rahaa ni tekee jotaki ansaitakseen sen. Ja sitten taas elokuvista tuli mieleen kun keskutelimme koulussa psykologian tunnilla esimerkkejä kuinka hänen lapsensa (teknisesti ottaen se oli meijän ussanmaikka sijaistamassa) kattoi Toy Story elokuvat niin poika oli alkanut käyttäytyä hyvin väkivaltaisesti ja ilkeästi, mutta sitten ku hän lopetti sen näyttämisen pojalle hän lopetti kaikenmaailman ilkeilyn.. Nyt kun sitä ajattelee niin Toy Story on kyllä "mean-spirited" elokuva. Siinä on Woodyn älyttömä kateus joka johtaa melkein Buzzin kuolemaan. Ja sitten he muut suuttuvat Woodylle ja päättävät tappaa hänet? Wtf? Aika rankkaa lasten elokuvaksi. Puhumattakaan Toy Story 3:sta! Ne kaikki jotka ovat nähneet varmasti muistavat sen kohdan missä he olivat sillä liukuhihnalla ja sitten ne liukuvat vaan sitä tulista metallinsulattajaa kohti? Masentavaa. Vaikka itse rakastan Toy Storeja niin tämä sai mut ajattelemaan haluanko näyttää niitä lapsilleni. . Haluan :D. Ja jos kakara alkaa ärsyttämään mua niin sittenpähä lukitsen sen kellariin 3 vuodeks eiku häh?
Mikähän muuten saa ihmisen raivostumaan ? Mä en tiiä miks mut jotenki mulla aina tulee semmonen outo mielikuva mieleen että ihmisen tunteita hallitsee semmonen ihme suuri nukkemestari jonka pillin mukaa me tanssitaan . Siis tää on vaa mun tämmönen outo mielikuva siitä XD. Mitä ikinä sä teetki ni sitä hallitsee tämmönen äijä . . TAI nainen älkää feministit tappako mua, tämmönen hyyppä joka vaa heiluttelee naruja ja hallitsee sun elämää ja sit ne narut on aivoissa kiinni ja ku ne vetää yhestä niistä naruista ni sit ihminen reagoi raivolla siihen! Tai sitten jos se haluaaki että meillä on hyvä olo niin se vetää toisesta narusta ja sitten meillä onkin parempi fiilis ittestämme ja elämästä. Hmmm outoa. Kiitos muutes Henry, sinun takiani aloin ajatella tätä. Ei mistään erityisestä syystä. .
PS
Haluan että käytte muutes kattomassa Henryn blogia : ) jos tykkäätte englanninkielisestä päiväkirjamaisesta blogimerkinnöistä! Paitsi nyt se on laiskotellut.. .. . .

http://secondsucks.blogspot.com/

ja toinen blogi minkä haluan että käytte edes katsomassa. On hyvin keskustelua herättävät aiheet! Hallituksen kyseenalaistaja, punkkaajaa varpaista irokeesiin Hannan blogi!
http://blenderheaddd.blogspot.com/ (tämä ei ole lifestyle blogi, paljon parempaa! )

Öitä friikit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti