lauantai 15. tammikuuta 2011

Whats the deal with these random titles??


Hei friikit (hyvällä tavalla)

Halusin vaa nopiasti tällee vähä jutella teille ja kiittää teitä kaikkia lukijoitani! 27 lukijaa lukee tuolla mutta en ole varma pitääkö se ihan paikkansa. Useimmat teistä varmaa tulevat facebook linkistäni, mutta ei sen väliä! Jos olet vakituinen lukija tai olet ikinä koskaan lukenut yhtää tekstiäni niin kiitos! Kiitän teitä kaikkia!
Eikä tämä ole siis mikään nuoleskelu teksti, että lopussa ei tartte pelätä sitä että heittäisin jonkun viimehetken äänestys tai jonku hommelin. "Oi ootte niin ihania.. .Ja muistakaa äänestää mun blogia parhaimmaksi lifestyle blogiksi 2011! :)))))))))))" Ei, ei tollasta.
Niistä muutes puheenollen oon kattonu joitaki lifestyle blogeja ja miettinyt miksi ne ovat niin suosittuja? Juu onhan siinä kivoja kuvia ja kauniita naisia ja pientä tekstiä jossa aina höpötellää kuinka eilen oltii kahvilla ja ZOMG oli kivaa? Kaikille lifestyle blogin käyttäjille älkää ottako tätä vakavasti en siis sano että se olisi huonoa tai mitään. En itse ole niin innostunut siitä vain, mutta siksi ajattelinkin jos saan kamerani kuntoon niin voisin kokeilla sitä ihan teitä varten. Yksi postaus vain, koska erilaisuus ja monipuolisuus kuuluu blogiini . . . .

Ps Jos ette pidä tosta otsikosta niin ei hätää mäkin inhoan sitä ja yritän kokoajan keksiä keinoa millä saisin venytettyä sitä.. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti