perjantai 25. helmikuuta 2011

It's the undead creatures of the night that walk slowly and want to eat brains! - Zombies?? -What? No vampires of course

Welcome!

Jokainen teistä vamaan on jossain vaiheessa nähnyt ja/tai kuullut kuuluisan edesmenneen artistin kappaleen nimeltä Thriller.
"Darkness falls across the land. The midnite hour is close at hand
Creatures crawl in search of blood. To terrorize y`awl`s neighborhood .
And whosoever shall be found. Without the soul for getting down
Must stand and face the hounds of hell. And rot inside a corpse`s shell
The foulest stench is in the air. The funk of forty thousand years
And grizzly ghouls from every tomb. Are closing in to seal your doom
And though you fight to stay alive. Your body starts to shiver
For no mere mortal can resist"Indeed.
Mutta tuo äskeinen ei siis liity mitenkään tänään aiheeseen josta aijon teille kirjottaa.
Okei yksi asia yhdistää niitä.
!ZOMBIET!

Kyllä yritän tässä siis tehdä teille Zombie -elokuva retrospektiivin. Kaikille kiinnostuneille ja kaikille ei niin kiinnostuneille!
Ottakaa myös huomioon että tämä on OSA 1 ja näitä osia tulee olemaan. . En tiedä. Vielä toinen ainakin
Ja toinen asia on myös se että vaikka minä elokuvafriikki olenkin, en ole nähnyt useimpia näitä elokuvia kuitenkaan. Mutta ne jotka olen nähnyt niin kommentoin mitä pidin niitstä :)

Here goes nothing

Tämä on "Lehmä hyppäsi kuun yli":n
ZOMBIE ELOKUVA RETROSPEKTIIVI LISTA!
(en keksinyt parempaa nimeä)
Mennään pitkälle takaisin vuoteen 1932. Jolloin ensimmäinen zombie elokuva syntyi (tietojeni mukaan)

White Zombie (1932) (älkää sekoittako sitä White Zombie bändiin)


White Zombien tähti on juuri kahuelokuvien suosioon noussut Bela Lugosi, joka esiintyi edellisenä vuonna viitan ja terävien kulmahampaiden kanssa, Dracula (1931).
Tätä elokuvaa en suosittele George A Romeron zombie faneille. Ja mitä tarkoitan tällä on se että tässä elokuvassa on minimaalinen määrä verta tai suolistoja ja gorea. Taino okei siinä ei ole yhtään sitä. Mutta jos ikinä katsot tätä ja olet näitä uuden vuosituhannen elokuvafaneja muista että 1930-luvulla oli erilaiset keinot saada ihmiset pelkäämään. Ehkä muistettavin kohta koko elokuvasta jonka kaikki White Zombien fanit tietävät, on Bela Lugosin hypnoosikäsijutska. . . Laitan teille trailerin linkin tuohon --> WHITE ZOMBIE
Ja tässä elokuvassa zombiet eivät ole sen pahemman näköisiä kuin tavallinen ihminen. Ehkä hieman kalpeita. Eivätkä he kanna perinteisen zombien kaavoja. Nämä zombiet eivät syö aivoja, mutta kävelet hitaasti ja ovat muutenkin vain vähän tyhmiä. Ja tässä elokuvassa he tottelevat Bela, hypnotisoija voodoomestariansa, joka herätti heidät haudan takaa!

Revolt Of The Zombies (1936)


Revolt of the zombies, niinsanottu löyhä jatko-osa White Zombielle. . Mutta en ole nähnyt sitä.
MUTTA ei hätää kaikki te janoiset ja kuolaavat dobermannini! Tämä kuten White Zombiekin löytyy youtubesta, koko leffa siis. Mutta ilman teksityksiä mutta eihän se haittaa.
Mutta mitä olen kerännyt tarinasta on että päähenkilö sotilas tuomitaan vankilaan ensimmäisen maailmansodan aikana, koska hänellä on voima muuttaa ihmisiä zombeiksi. DUN DUN DAA o_o
Laitan tekstin loppuun linkit niihin elokuviin jotka löytyvät Youtubesta.
Eikö ookki hassua että tälle elokuvalle en löydä traileria mutta se koko elokuva löytyy kuitenkin tubesta?

King Of The Zombies (1941)

File:Kingzombies.jpg

King of zombies on myös tyypillinen tälläinen vanhanajan zombie elokuva, se ei sinänsä poikkea mitenkään noista muusta kahdesta. Paitsi että tässä on mukana Mantan Moreland! Joka oli koomikko 1930-1940 luvulla ja hän on riemukas tässä flikissä. Jos katsotte tämän elokuvan niin katsokaa se Mantanin muistolle.
Traileri --> King of Zombies

The Last Man On Earth (1964) tai The Omega Man (1971) tai I am Legend (2007)


Lyön vetoa että näistä kolmesta vaihtoehdosta te kaikki jotka luette tätä olette nähneet I am Legendin.
Ei se mitään, sillä kaikki nämä kolme elokuvaa ovat samoja. Ne kaikki perustuvat Richard Mathesonin "I am Legend" novelliin. Ja jos olet nähnyt jo tuon Will Smithin elokuvan niin teidän ei tarvitse nähdä noita kahta muuta. Sama tarina, sama juoni. Mutta nyt varmaan mietitte? "Matias mitä vittua? Legendissä oli vampyyrien kaltaisia olentoja ei zombeja!" Tottahan tuo, mutta ensimmäisessä versiossa tuosta elokuvasta ne olivat vampyyrinkaltaisia mutta ne käyttäytyivät kuin zombiet sillä ne olivat tyhmiä ja hitaita MUTTA karttoivat valkosipulia, eivät kestäneet auringonvaloa ja pelkäsivät myös peilejä. Mutta tämä elokuva auttoi silti laajentamaan ja kehittämään zombie genreä. Omega manissa on sitten taas vain vähän poikkeava juoni, vaikka sanoinkin että ne ovat sama elokuva. Omega manissa on mutanttiryhmä nimeltä The Family joka yrittää metsästää maailman viimeisintä miestä. Ja sitten taas I am Legendissä myös vähän niitä vampyyrinkaltaisia olentoja. Ne pelkäävät kyllä aurinkoa tai se on siis haitallista niille, mutta ne ovat kaljuja, ilkeitä, aggressiivisia ja voimakkaita paskiaisia!
Trailerit ---> The Last Man On Earth , The Omega Man , I am Legend

Terror-Creatures from the Grave tai Cinque tombe per un medium (1965)En ole nähnyt tätä, mutta aijon olla todella rehellinen teille. Tämä elokuva näyttää huonolta, enkä tarkoita siinä merkityksellä että se on niin huono että se on hyvä. En. Mulla on vain semmonen aavistus että tämä on huono elokuva. Mutta voinhan minä olla väärässä. Pitää katsoa tämä italialainen supernatural elokuva jos löydän sen jostain.
Traileri --> Terrori Olennot haudan takaa! >8(


The Plague of the Zombies (1966)


XD Ou mai gawd. Hahahahahahahahahahah. Huuh
*10 minuutin jälkeen*
Anteeksi. Minusta tuo juliste oli hassu.
En ole nähnyt tätäkään, mutta odotukseni ovat melko hyvät sillä se on kuuluisan englantilaisen Hammer films tuotantoa. Ja jos et tiedä Hammer films yhtiötä, et voi kutsua itseäsi kauhuelokuvafanaatikoksi. Tai faniksi.
Hammer oli yhtiö joka toi 60-luvulla takaisin klassikko monsterit ja lisäsi niihin väriä, verta ja ripauksen suolaa. . Wait wut? Niin siis Dracula, Frankensteinin hirviö, Wolfman olivat palanneet ja se ne leffat ovat aika kurkoja. Näin epäasiallisesti sanottuna.
Traileri --> The Plague of the Zombies , XD hahah toi traileriki


Astro-Zombies tai Space Zombies tai The Space Vampires (1968)


Noniin! Tässä on sitä jotakin mistä puhuin! Niin huono että se on pakko olla hyvä. XD tääkin elokuva on niin uskomattoman. . . . . Mikä se sana olisikaan ömm herbaksolaaninen ainutlaatuinen. Ihan oikeasti kattokaa jopa se traileri. XD. Älä anna julisteen hämätä kuitenkaan niitä HUIKEITA PUKUJA jota näet elokuvassa
Traileri ----> Trololololo XDTombs Of The Blind Dead tai La Noche del terror ciego(1971)Jep. Se on espanjalaisen yritys tehdä kauhuelokuva zombeista. Tai elävistä kuolleista. Ja se on hyvin hidasta meininkiä. En tiiä mitä muuta voisin siitä sanoa kun en ole nähnyt sitä mutta trailerin perusteella se on hidas.

Watch the trailer --------> DUBBAUS KUNNIAAN!


Ja tähän onkin hyvä päättää ensimmäinen osa.
Seuraava osa tulee varmasti ehkä vielä tässä viikonlopun aikana ja jos olen laiska niin teen vielä kolmannenkin
Mutta en tiedä haluanko teille liikaa lukemista. .
Hyvää yötä friikit ja varokaa jos joku yrittää purra teitä!
Grr


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti