keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Roar says the dinosaur in Jurassic Park it belongs to the T-Rex, Grr says the tiger in the Indian jungle it belongs to the strongest!

Hellou friikit. . . Ja julkkikset. Jos teistä nyt ikinä kukaan lukee tätä. Varsinkin sinä Tukiainen sun pitäisi lukea!Noei mutta aiheeseen. Julkkikset.
Miks meitä kiinnostaa niiden elämä? Olen vähän hämmentynyt. Miksi siis ihmisiä kiinnostaa toisten ihmisten elämä?
Tai siis miksi meitä "normaaleja" ihmisiä kiinnostaa "parempien ihmisten" elämä. Ja nyt kun alan miettimään asiaa niin ihmisiä kiinnostaa oudosti aina muiden elämä. Kaipa se on vain ihmisen luonnollinen uteliaisuus
joka vain puhkeaa sitten heti kun me synnytään.
Eikö meidän elämässämme tapahdu oikeasti mitään jännittävää niin meidän pitää tyytyä muiden ihmisten hurjiin kokemuksiin.
Kuinka monta kertaa olet lukenut jotakin vaikka, esim Anna Abreu hyppäsi laskuvarjolla, ja ollut sitten sen jälkeen että "Voi hurja! Hui kuinka se uskaltaa."
Kokeile itse niin tiedät miltä se tuntuisi?
Olen itse sellainen ihminen ettei minua niinkään voisi vähempää kiinnostaa julkkisten elämä mutta muiden ihmisten on vähän eri asia. Riippuu tietenkin ihmisestä.
Ja nyt varmasti joku ajattelee että
"MAKKIS! Kyllä mä olen kiinnostunut mun kavereitten elämästä koska oon huolissaan niistä!
Se on ok, enkä tarkoittanut sitä.Tulee esimerkki kerran kun katoin Voicea niin alkoi ärsyttää kun yksi niistä Viihdekettu Maria (kai?) muistaakseni joka on kai lähteny sieltä, varmaa sai potkut haha :DD, no en ole vahingoniloinen.
Niin Viihdekettu Maria luki jonkun julkkiksen facebook päivitystä (en muista kuka se oli joku missi kai) ja sanoi tämän ennen lukevansa, "Varotan sit et tässä sit tulee tosi siirappista tekstiä." ja sitten se alko lukemaan kahden ihmisen nähtävästi rakastuneen tai "rakastuneen" ihmisen keskutelua. Siinä oli tosiaan sellaista siirappia en sitä kiellä, mutta se on silti että oliko se pakko lukea tuhansille kuuntelijoille vain sen takia että nämä kaksi ihmistä ovat julkkiksia ja sitten kommentoida että ihan kauheeta puuroa , hankkikaa huone.
Se on ihan normaalia että lepertelee kun tykkää toisesta ja varmaa neki viis veisaa mitä mieltä SINÄ viihdekettu Maria olet siitä.Ja älkää edes alottako mulle kaikkia niitä Tositv-ohjelmia; Rikkaat Kardashianit, Jersey Shore, Osbournet jne ja mikä hemmetti se on että Big Brothersissa olleista tulee julkkiksia?
Eiköhän se tavallaa olisi sama että jokainen meistäkin on julkkis koska meidänkin kuvat ovat miljoonien, miljoonien ihmisten katsottavana?
Eikä Big Brotheria katso varmastikkaan yli miljoona ihmistä.
Now that is something
Ja just tälläset paparazzit jotka vaa elää niinku jotku loiset toisten elämillä. . . Tsih.

1 kommentti:

  1. Herra Makkonen puhuu täyttä asiaa!

    T. Miso menneisyydestä

    VastaaPoista