maanantai 7. maaliskuuta 2011

Braaaaaaaaaaaaaains? Part 3

Okei päästään taas jatkamaan tätä ja tämä on kuten luvattu vihoviimeinen osa.
Ja sen kunniaks
MURSU!


8D

Tässä alotetaankin sitten sillä meiningillä että laitetaan rima oooikein alas. Tosi alas. Polvistä vähä alemmas. Hyvä. Noni onks kaikilla rima alhaalla? Tässä on liuta alhaisella budjetilla tehtyjä zombie kasari elokuvia

I Was A Teenage Zombie (1987), Redneck Zombies (1987), Video Dead (1987) En oikeastaan edes tiedä mitä muuta näistä sanoisin, kuin että jos missään tapauksessa löydät nämä ILMAISEKSI jostain niin voit ottaa ne katsoa omalla riskilläsi. Mutta varoitan, ne ovat huonoja. Alhaisen budjettinsakin takia. Okei juuri sen takia.


Teenage zombie klippi ,  Redneck zombies! ,  Video kuollut tai miten se sanotaan
The Dead Next Door (1989)

Päästään ainakin laadussa paremaan suuntaan. Ja tykkään tosi paljon tästä kannesta. Mmm vois joskus mimikoida tollasen kuvan itelleni.

Return Of The Living Dead: Part 2 (1988)

Taas uusi tälläinen hullunkurinen jatko-osa elokuva mainiolle elokuvalle :D. Ehdottomasti jos saatte mahdollisuuden niin katsokaa tämä. Käsken teitä.


Zo
mbi 3 (1988),  Zombi 4 (1988), Zombi 5 (1987) Ois pitäny tehä näin jo aikasemmin ja laittaa kaikki zombi elokuvat yhteen ryhmään, mutta tässä ne loputkin ovat. Kuuluisa sarja josta puuttuu numero 2 joka on oikeasti numero 1.
Flesheater (1988)

Puhuakseni totta. Tämä kansi näyttää enemmänkin vampyyrielokuvalta kuin zombie elokuvalta. Ja jos katsoit tätä ja mietit itseksesi että, "Vau tämäpä näyttää hirveältä." No olet oikeassa!


Night Of The Living Dead (1990)

Oooh yllätyittekö? Tästä onkin remake! Tuliko kulman takaa? Karttakaa tämä ja katsokaa alkuperäinen.
Vaikkakin tämän on ohjannut spesiaaliefekti jumala Tom Savini, niin se vain todistaa että hänen pitäisi vain pysytellä efekteissä eikä ohjaamisessa. : s


Brain Dead alias Dead Alive (1992)

Oletteko nähneet Taru Sormusten Herrasta trilogiaa tai jotain niistä elokuvista? Nautitteko niistä? Minäkin. Olen aika nörtti ja myönnän että pitäväni Star Warseista, Star Trekistä ja Taru Sormustesn Herrasta tai Lotrista.  . . . .. . Mutta tiesittekö sen että Peter Jackson joka ohjasi Lotrit ohjasi myös tämän kultamuna elokuvan? Kultamunalla tarkoitan pelkkää hyvää siis. Tämä on MUST kaikille joilla on huumorintajua ollenkaan. Ihan oikeasti ette pety 8 D ette varmasti.Return Of The Living Dead: Part 3 (1993)

Elävät kuolleet palaavat taas. . . Mutta sanonpa vaan että part 2 jälkeen se on mennyt reippaasti alamäkeä tämä elokuvasarja. Tästä se alkoi.


Cemetery Man alias Dellamorte Dellamore (1994)
Paras italiailainen nimi mielestäni. Dellamorte Delamore = Of love and death.
Synopsis elokuvasta, Mies nimeltä Francesco on hautausmaanhoitaja, joka näkee todella hyvännäköisen naisen itkevän vastakuolleen miehensä hautajaisissa. Francesco rakastuu naiseen ja näyttää hänelle hautausmaan kryptan joka saa naisen kiihottumaan ja sitten he harrastavatkin jo seksiä naisen entisen miehen haudalla! Ja kaupan päälle zombietkin nousevat haudastaan joka 7 päivä ja Francesco käyttää vapaa-aikansa niitten ampumiseen. (Näettekö kyllä tämäkin elokuva on zombie-elokuva). Ja sitten samalla kun ne harrastavat seksiä, naisen vanha mies herää eloon, tappaa naisen, nainen herää zombina eloon ja Francesco tappaa hänet.
Ei se siihen loppunut siinä oli vasta ensimmäiset 20 minuuttia elokuvasta. Ja sitten on myös toinen juoni hänen retardi apulaisteen Gnagh joka rakastuu pormestarin tyttäreeseen ja sitten oksentaa hänen päällensä. Jossai vaiheessa tyttö kuitenki kuolee ja herää henkiin pelkkänä päänä ja tappaa oman isänsä ja sitten ystävystyy Gnaghin kanssa.
Francesco tapaa Kuoleman joka antaa hänelle neuvon "Jos et halua kuolleiden tulevan takaisin eloon, niin mikset sitten tapa eläviä?" Onpas outo neuvo ja sempä takia Francesco menee ja alkaa ampumaan ihmisiä päähän. Sitten hän alkaa tapailla naisia jotka näyttävät siltä ensimmäiseltä naiselta joka oli elokuvan alussa. Sitten nainen jonka hän tapaa, hänellä on fobia. Penisfobia.. . . . .. Anyway Francesco lähtee lääkärille leikkaamaan peniksensä pois. Ja ehkä en kerrokkaan enempää.Bio Zombie (1998)

Holy shit! Japanilainen zombie elokuva 8D. . . . . . . . . . . . . .. . . .8D zomg?


Junk (2000)
Ja toinen sellainen? 8D. . . . Pitäisikö itkeä vai iloita?


Versus (2000)

Tässä jotakin mitä pitää iloita. Kun aasialaiset heräsivät zombie-elokuviin niin aloittivat rytinällä. Tämä on kuin John Woo olisi harrastanut seksiä George Romeron kanssa! Aseita ja zombeja. Ja turboahdettu steroideilla!


Wild Zero (2000)

Are you a fan of rock n roll and zombies? Well what the fuck are you still waiting for? Go and watch this shit!Stacy: Attack Of The Schoolgirl Zombies (2001)

Jokainen 15-17 vuotias tyttö muuttuu zombieksi. Tämä on outo ja verinen elokuva.House Of The Dead (2003)

Älkää antako kannen hämätä tämä on hirveä, hirveä, hirveä, kauhea, kauhea, kauhea elokuva. . .I'll See You In My Dreams (2003)

Meh, same shit different day. All I can sayUndead (2003)
En tiedä tästä mitään o_o. En ole edes nähnyt tätä. . Onko tämä edes zombie-elokuva?Land of the dead (2005)
Kyllä se on tavallaan jatkoa of the dead sarjalle jonka George A Romero loi. Tässä elokuvassa zombiet viisastuvatkin ja pystyvät kävelemään veden alla. . Hukkumatta? Whatever. Ja samoin oppivat myös käyttämään aseita. Hyvä on vain yksi mutta kyllä ne loputkin jossai vaiheessa!


Day of the dead 2: Contagium
Tämäkin niinsanottu jatko-osa Georgen Day of the deadille.
Näytteleminen oli huonompaa kuin pornossa.


Return of the living dead 4 : Necropolis (2005), Return of the living dead 5: Rave to the Grave (2005)
Hyyh, kiitos jumalalle että näitä elokuvia ei tule enää lisää. . . Vai tuleeko DUN DU DAA O_O?!Poultrygeist: Night Of The Chicken Dead (2006)

XD Ei vittu, tämä on helvetin kova leffa. 2006 parhaimpia. Paljon parempi kuin mitkään Scary Moviet!28 päivää myöhemmin (2002) ja 28 viikkoa myöhemmin (2007)http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/e/ee/28paivaamyohemmin-dvd.PNG
2000-luvun yksi parhaimmista zombie-elokuvista ikinä. Jatko-osa ei nyt niin ihan. Mielestäni siis, mutta sekin oli mielettömän hyvä. 28 päivää myöhemmin on kuitenkin yksi lempikauhuelokuvistani myös. Se on kaikinpuolin vain hyvä. Ja monet saattavat pitää sitä yliarvioituna? FUCK YOU!


[REC.] (2008)

Rec on hyvin hassuhko zombie-elokuva. Siitä on tehty todella huono amerikkalainen versio nimeltä Quarantine, mutta tämä Rec on alunperin espanjalainen. Se on kokonaan kuvattu yhdellä kameralla, yrittäen saada sinut mukaan tavallaan kolmanneksi henkilöksi, tai saada elokuva tuntumaan oikealta. Vähän niinkuin joltai dokumentilta tai reportaasilta. Jos olet nähnyt Blair Witch Projectin niin tiedät mitä tarkoitan. Ja kuinka hassua koska päähenkilönä on reportteri ja kameramies jotka jäävät loukkuun taloon jossa on meneillään jonkinlainen tauti joka saa ihmiset muuttumaan epäkuolleiksi olennoiksi o_o
Dead Snow alias DØD SNØ (2009)

Dead Snow, hei katsokaas! Se on ystäviemme Norjalaisten yritys tehdä kauhuelokuva natsi zombeilla 8D. Eipä onnistunut seuraava !Diary Of The Dead (2008)

Ja taas kerran tässä George A Romeron yritys nostattaa oma sarjansa takaisin kartalle. Diary of the dead.
Diarrhea.Ja viimeiseksi Zombieland (2009)

Zombieland kuuluu ehdottomasti top 10 zombie-elokuviini. Se ei ehkä ole yhtä kauhua kuin jotkut näistä mutta se on helvetin tyydyttävä elokuva jossa rallastellaan ja tapetaan zombeja.

Ja näin päättyykin minun zombie-elokuva retrospektiivi listani.
Tiedän että jätin pari ilmeistä elokuvaa esim Shaun of the deadin joka on brilliantti brittikomedia!
Ja muistakaa olen vain yksi ihminen, en ole täydellinen ei niinkään ole myös listani. Mutta halusin vain tuoda esille teille tämän sillä elokuvat ovat minulle lähellä sydäntäni.
Toivottavasti nautitte tästä listasta yhtä paljon kuin minä nautin teistä.
Mmm brains.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti