torstai 31. maaliskuuta 2011

Ei hemmetti etten voi uskoa että tää vika elokuvaki tulee kahdessa osassa. .

Olen pahoillani, mutta nyt on aivan pakko puhua tästä.

MUISTAKAA ETTÄ TÄMÄ ON MINUN MIELIPITEENI
EI SINUN

(ja veikkaan että se eroaa teidän muista mielipiteistänikin)

Twilight

Kyllä ja se on juuri se mitä luulet sen tarkoittavan. En tiedä miksi, mutta minun on nyt aivan pakko vain kirjottaa tästä.
Ja jos olet elänyt kiven alla viimeiset 6 vuotta. Twilight on kirjasarja joka kertoo teini-ikäisestä Bellasta joka muuttaa toisesta kaupungista toiseen ja ei sitten tunnu oikein sopivaan joukkoon ja yhyy! Kunnes hän sitten tapaa tälläsen jonnen nimeltä Edward joka on vampyyri omg!
Camoon ihmiset ei se enää niin suuri yllätys ole että Edward on vampyyri?
Veikkaan ette monet teistä kuitenkin, köh pojat, tiesivät tästä sarjasta vasta kun 2008 kirjasarjan ensimmäiseen osaan perustuva elokuva julkaistiin. Twilight - Houkutus. Eikä siis niistä oikeastaan mitään sillä ne elokuvat on hirveitä efekteiltään, tarinaltaan, näyttelemiseltään. Ne ovat aika huonoja.
ANYGAY QUICK TIP! Twilight ei oikeastaan ole kirjasarjan nimi, vaan ainoastaan sen ensimmäisen osan.
suom. Houkutus eng. Twilight
Twilight tuli vain faneilta nähtävästi lisättäväksi siihen.
Syytän siitä elokuvia.


Mutta kuten sanoin en tullut tähä lätisemään elokuvista niinkuin kaikki muut pojat jotka tuntuvat olevan kauhean mustasukkaisia ja vihaisia fiktiiviselle hahmolle. . . Tai Robert Pattinsonille.
Tulin puhumaan kirjoista. Ja veikkaan että te kaikki Twilight fani lukijani jotka pitivät elokuvista tulevat vihaamaan minua vielä enemmän tän jälkeen, mutta en voi enää pidätellä asiaa. On pakko nostaa kissa pöydälle.
OKEI!
Selitänpä nyt teille mitenkä Twilight kirjat toimivat. . . . Enimmäkseen vain miten ensimmäinen kirja toimii.
Sillä loput ovat jotain aivan höpönlöpöäbbälbälbägnarfia.
Miksi Twilight on suosittu?
Kirjailija ensimmäiseksi ottaa tyttöhahmon joka on periaatteessa vain tyhjä kuori, jolla on moottoriöljyn persoonallisuus. Okei okei ei sentään. Mutta Bella on siis epävarma ja vähän poikkeava muista.
Ja muistakaa että hän on muuttanut paikkakunnalta tälläseen hillybilly junkyard paikkaan. Jotenkan hänen on todella vaikea sopeutua joukkoon. . . Köh.
Vaihe 1 oli siinä, sillä nyt kun jokainen futismamma, sinkkunainen, teinityttö lukee tuota, he voivat olla samaistua Bellaan. . Niihä jokainen tyttö, joka on käynyt läpi puberteetin voi samaistua Bellaan! !
Jotenka Bella on roolihahmo dungeons and dragonsista kuin hahmo muuten vain.
Allsprite sitten toinen jutska miksi tämä on suosittu
Edward on kuin Chuck Norris, Jeesus, He-Man, Hämähäkkimies yhdessä.
Kaikkea mitä naiset haluavat. Ainakin luulisin niin?
Ja te jotka ette ole lukeneet kirjoja niin tuskin ymmärrätte miksi Edward on niin ihana. . Ehkäpä sen takia koska se kirjalilija ei ikinä lopeta Edwardin kehumista! Hetikun Edward mainitaan koko kirjassa, niin siitä se noidan kehä alkaa. Okei no ei noidan kehä, mutta tajuatte.
Edwardin täydellistä pärstää kehutaan, Edwardin täydellisiä hiuksia kehutaan, Edwardin täydellistä sixpackia kehutaan, Edwardin täydellisiä pohkeita kehutaan, jopa Edwardin hengitystä kehutaan. . Ei ihan oikeasti Edwardin hengenhajua kehutaan.
Jotenka miksipä kukaan ei ihastuisi fiktiiviseen ihanaan hahmoon.
Mutta en tajua mitenkä kuinka ikinä voitaisiin luoda hahmo kehujen perusteella elokuvaan. . Robert.
Okei puhun taas elokuvista.
Edward on sitten taas myös vahva!
Mutta myös herkkä. Ja kuuntelee sinua. Ja haluaa vaan sinut eikä ketään muuta ikinä maailmassa.
Saatan ehkä pilata jotakin, mutta eikö ketään muuta häiritse että Edward on kuitenkin +100 vuotias ja Bella on 17?
Eikö ketään?
Ei sitten.
Bye freaks


 

3 kommenttia:

  1. XDDD loistava teksti! ja olen aivan samaa mieltä tästä superihanastavamppyyriihkutussaagasta B) hajosin jeesukselle. ja jonnelle. :D

    VastaaPoista
  2. trololo :DDD aika hyvä tää mielipitees! :DD tykkäsin niist kirjoista, mut en elokuvista. Mut nyt en kyl tykkää enää kirjoistakaan XD

    VastaaPoista