lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ummmmmmmmmmmmmmm?

Seuraavan tekstin ehdotuksen teki minulle - Mari. Linkki tuossa noin Marin blogiin -> Klick mej! tai jotain.

Jotenka tämä aihe mitä Mari minulle ehdotti tuli aiheeksi en tiedä mistä hänelle, mutta kun te ette tunne Maria niin harmi sanonpahan vain 8 o ja tiedän ettei se varmaan pidä että sanon tällee mutta pidän oikeesti Maria yhtenä mun esikuvana. Sillä hän on omalla tavallaan älyttömän viisas. Taino okei tietenkin se ekaksi kieltää sen ja ei koskaan hyväksy sitä koska minä nyt sanoin sen tuolla tavalla. Okei ehkä Mari ei ole viisas, mutta hän on utelias ja aina selittämässä minulle kaikenlaista uutta jännää teoriaa elämästä. Eli siis jos olette koskaan lukeneet edellisiä teksti postauksiani niin 90 % varmuudella olen saanut jonkinlaista pohdinta inspiraatiota häneltä. OKEI nyt kun kehuin Marin maasta taivaaseen niin päästään aiheeseen mitä hän ehdotti mulle

Makkis, kirjota olemassaolosta - Mari
Okei kirjotetaanpas siitä! ...................................................................................... Pitää miettiä ensin hetki.
Ensinnäkin nytkään en yhtään tiedä mistä meikä edes aloittaisi tai mistä edes kirjottaisin. Olemassaolo. Miksi me ollaan olemassa? Tuskin se kysymys oli se mihin halusit vastausta, mutta aloitetaan siitä. Tietenkin minun vastaukseni on vain yksi muiden tuhansien joukossa eli se on tietenkin paras niistä.
Miksi me ollaan olemassa, uskovaisten mielestä meille on annettu lahja Jumalalta tai joltakin suuremmalta kuin ihmiseltä. Yliluonnolliselta jopa. Mutta jos nyt totta puhutaan minun mielipiteestäni niin, ihmiset pohtivat aivan liikaa tätä kysymystä että
Miksi me ollaan täällä ja miksi meidät luotiin ja mikä on tarkoitus, miksi olen olemassa?

En ole uskovainen mies, mutta neuvon kaikkia ihmisiä kuitenkaan ehkä jättämään asian sikseen, koska mitä väliä oikeastaan? Okei olemme uteliaita enkä nyt paheksu ketään kuka pohdiskelisi tätä asiaa, sillä se on normaalia. Jokainen ihminen elämässään tulee tekemään sen kuitenkin. Eli ehkä mielestäni kliseisesti vastaan että mitä väliä. Älä murehdi menneisyyttä, älä pelkää tulevaisuutta, elä hetki kerrallaan. Meille on annettu elämä kuitenkin ja tyydyttäisikö mikään vastaus kuitenkaan teitä ? Jos joskus saadaan vastaus siihen niin voihan siihen olla mahdollisuus että se on jotakin mitä me ei ymmärretä tai sitten se on jotain ilmeistä.
Me saatin elämä koska jäätyneet delfiinin aivot etelä-navalle lasipurkissa ovat luoneet sen meille ajatuksillaan.
tai olemme saanet elämän koska tuo lehmä on kaiken alku ja se nyt vaa päätti tehä jotakin koska se oli yksinäinen. En sano että mikään näistä olisi totta, mutta kaikkeen on mahdollisuus.

-----------------------------------------------------------------------------------

Bonusteksti !

Oletteko koskaan kuullut Tikapuu-teorista? Minäpä voin selittää sen teille.

Mikä Tikapuu-teoria oikeastaan on, se kertoo miehen ja naisten seksuaalisista väleistä.
Sanotaan siis että miehellä on tikapuu jossa on 10 askelmaa jotka tarkottavat että mies haluaa AINA kuitenkin saada jotain intiimiä asiaa naiselta. Seksiä. Ja ne askeleet tarkoittavat että kuinka kovasti mies on ihastunut naiseen. Jopa joku hyvin epäviehättävä nainenkin miehelle tikkaissa on 1 askeleella. 1 askele joka tarkoittaa sitä ettei miestä kiinnostaisi saada häneltä niin kyllä sitä silti kiinnostaa. Ihan vähän vain. (Okei tähän väliin voin sanoa että homoseksuaalit ovat poikkeus tässä tikkaissa). Jotenka jokainen nainen miehelle on vain tavoite saada seksiä. Paitsi sitten myös tietenkin tietyt suhteet, esim. jos olet naimisissa ja ystäväsi on naimissa ja olet hyvissä väleissä hänen vaimonsa kanssa niin tuskin haluat häntä jos rakastat oikeasti vaimoasi. . . .
Tähänkin sopii esimerkki että, puhun nyt taas miehille, jos hyvä ystäväsi nimeltä vaikka Sanni kutsuu sinut heille ja pyytä anteeksi kun hän menee vessaan, kun hän tulee takaisin hän on alasti ja sanoo että hän haluaa sinua.
A) Suostut siihen
B) Et suostu....................................
Ensinnäkin miksi et suostuisi?
Puhutaan sitten naisten tikkaista. Naisilla näitä tikkaita on 2. Ystävät ja Seksi.
Kun nainen sanoo olevansa vain hyvä ystävä miehelle niin siinä vaiheessa miehen mahdollisuudet ovat ohi saada jotain suurempaa aikaiseksi hänen kanssaan. Ystäviin kuuluvat kaikki muut paitsi seksi. Sellaiset hyvät ystävät, pieni säätö jne jne. Ja sitten taas naisten seksi-tikkaaseen kuuluu tietynlaiset miehet. Pahat pojat, lääkärit, äärettömän charmikkaat miehet. Naiset ovat siis enemmän tarkkoja valinnoistaan kun taas miehet ovat kranttuja asian suhteen
HUOM ! NAISET TAI MIEHET jotka nyt lukivat tämän niin älkää nyt vetäkö kauhean suurta hernettä nenään tästä, sillä tämä ei ole minun keksimäni ja tässä oli ehkä vähän huonostikkin selitetty tämä, mutta jos olet kiinnostunut niin googlettakaa vaikka "The ladder theory" niin saatte tietää enemmän siitä jos osaatte englantia.
Näkemiin!

5 kommenttia:

 1. Kun tarpeeksi alkaa miettimään, niin eihän mikään ole selvää tällä planeetalla. Päähän siinä vaan hajoaa.

  Ainakin sillon kun kattelee tähtitaivaalle ja alkaa miettimään avaruutta ja sitä kuinka se vaan jatkuu ja jatkuu.

  VastaaPoista
 2. Herra Metsuri: "everything is a one infinite creator" upein maailmaa ja kaikkeutta kuvaava lause mikä on olemassa ! sen vain sanon. Me olemme yhden äärettömän mielikuvituksen tuotetta. Me suuntaamme sinne minne sarjakuvataiteilija hahmonsa tien suuntaavat. Meitä ei siis varsinaisesti ole. Yhden laki. Egon ja erillisyyden ja mielen täydellinen tiedostaminen ja tarvittaessa sivuuttaminen on upeaa, jos siihen kykenisi. Silloin voi kokea kaikkeuden kauneuden ja elämän tässä ja nyt. Ei ole tulevaa, ei tulevaisuutta: vain tämä hetki on olemassa tässä ja nyt ja kaiken samanaikaisuudessa.

  Laitoimpas kaiken nyt samaan pieneen nippuun. Olisin voinut rajata pienempäänkin alueeseen. Puhua vaikka vain Yhden laista, joka on aivan mieletön.

  VastaaPoista
 3. MATIAS: SAMA TEKSTI ON SULLE KU HERRA METSURILLE.

  En siis ikinä kysy miksi olemme olemassa, koska tämä on vain energiaa ja värähtelyä, mutta sisäavaruuteen päästessä kaikki voisi olla paljon upeampaa!

  VastaaPoista
 4. OHO SE UNOHTU ! en kiinnittänyt siihen huomiota ! ps. mun blogissa on tällä hetkellä oman elämän sotkuja ja kaikkee muuta skeidaa eikä aiheesta juttua XDXDXD nolottaa ku laitoit linkin siihen !

  ps. EN OO VIISAS

  VastaaPoista