keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Bad Romance with a telephone when I was talking with a Paparazzi. Pokerface.


Hei vaan ja ajattelin varoittaa teitä tähän alkuun ja paljastaa teille mistä tämä postaus kertoo, tämänpäiväinen siis.
Ensimmäinen vinkki on että tämä kyseinen henkilö on vaikuttanut popmusiikissa lähiaikoina hyvinkin paljon.
Omalla erikosella tyylillään ja musiikillaan.
Jota voisi hyvinkin sanoa kiistanalaiseksi henkilöksi.
Monsteriksi ehkäpä?
Hänellä on myös paljon miehiä ympärillään. Fernando, Roberto ties keitä muita.
Okei okei puhutaan Lady Gagasta
http://www.chronicle.su/wp-content/uploads/lady-gaga.jpg
Monet teistä varmaan ihmettelevät että miksi hitossa mä puhuisin Lady Gagasta? Ja vastaus siihen on että .. . .
En tosiaan tiedä miksi, mutta sen tiedän että alunperin halusin tehdä tästä videon. Mutta ongelmaksi osoittautui esim se että tästä tulisi liian pitkä ja muutenkin ajattelin että olisi sitten parempi vain kirjoittaa hänestä.
Nyt kun saatiin tuo alkuteksti ja muut paskapuhe selitykset pois alta niin päästään itse asiaan. Gagaan.
Ensinnäkin en ole todellakaan Lady Gaga fani, enkä tiedä hänestä paljoa mitään mutta olen selvittänyt tätä keskustelua varten joitakin asioita ja ajatellut samalla ilmaista oman mielipiteeni hänestä.

Ensimmäistä kertaa kun kuulin Lady Gagasta oli juuri tämä Pokerface biisi (ja kyllä laitan linkin jokaiseen Gagan biisiin jonka nimeän) joka soi joskus voicella ja sitten kai pysäytti maailman ja sai kaikki katseet kääntymään tälläiseen erikoiseen "taiteilijaan". Ja jos nyt ollaan ihan tosissaan niin kun oikeasti kuuntelet tai katsot Gagan ensimmäisiä videoita niin se on aivan eri kuin tämä nykyinen shokkikuningatar Gaga jonka tunnemme. Ihan oikeasti katsokaa.

Mäki olin sillee ku jokin viikko sitte katoin ton et WTF? Tämä hämmensi minua enemmän kuin "nykyisen" Lady Gagan videot yhteensä. Sillä en oikeastaan odottanut tälläistä Gagalta, tämä on siis hänen vanhaa tuotantoansa d44? Mutta ottaen myös huomioon että eihän Pokerfacen videossakaan mitään NIIN outoa ollut. . Ei mielestäni ainakaan, mutta tuossa? Ei siinäkään mitään outoa ja päästään oikeastaan ensimmäiseen ongelmaan joka minulla on Gagan kanssa. Kröhöm.
Yrittääkö Gaga opettaa änkyttäviä lapsia biiseillään?
Ei ihan oikeasti, kukaan ei voi väittää etteikö ole huomannut Po-po-po-po-pokerface tai Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Gaga tai E-e-e-e-e-e Stop telephoning me e-e-e-e TAI Papa-paparazzi. . . . . . Onko popmusiikki oikeasti valunut niin alas että nykyään kun ei keksitä enää sanoja niin korvataan ne vain kertosäkeen sanojen toistamisella tai venyttämisellä??
Voisi sanoa että Fame Monster albumin jälkeen alkoi tämä "Gaga-revoluutio" jonka jälkeen tuli nämä kaikki maailman miljoonabudjetti toinen toisiaan oudompia musiikkivideoita ja lauluja. Ainiin toistamiseen vielä Alejandro, Alejandro, Ale-Ale-Alejandro. . . . Itseasiassa otetaan tähän tämä laulu!
Ensinnäkin, kun olette katsoneet tämän niin katsokaa ihmeessä sitä ensimmäistä musiikkivideota ja miettikää vaan että JUMALAUTA MITÄ TAPAHTUI?? Ekaksi Lady Gaga oli mukava tuommoinen pupunnäköinen Playboy tyttö, mutta sitten tuli Alejandro ja BAM siitä tuli yhtäkkiä maailman vanhin/nuorin muumio mummo.
o_o
Toinen asia minkä olen huomannut, ja jonka Gagan fanit varmaan tietävät myös, on se kuinka paljon aikaa Gaga viettää alasti tai puoli alastomana kameran edessä musiikkivideoissaan siis. Miksi? Senkö takia että seksi myy? Mielestäni, tämä on siis minun mielipide ei minkään asiantuntijan, mutta muistaako kukaan sitä insidenttiä (=tapausta) jossa alettiin spekuloimaan että Lady Gaga olisikin mies tai transseksuaali tai jopa hermafrodiitti? Ja siitähän syntyi semmonen rumba että lationalaisetkin tuli kateellisiksi. Kukaan ei tajunnu? Okei ei sitte. Niin siitä syntyi siis keskustelua ja huomiota lisää Lady Gagalle , huomatkaa kutsuin häntä Ladyksi koska hän on nainen ja leidi vähä niinku, mikä oli tietenkin hyvä juttu hänelle koska huomio on aina mukavaa kun se nostaa myyntiä. Jos joku viisas hoksasi jo että ehkä ehkä tämän takia Leidi Gaga esiintyy hyvin paljon vähissä vaatteissa tai alasti sen takia että se todistaisi meille jotakin. Sitä minä luulen.
Okei ei se alastomuus haittaa minua ollenkaan vaikka en tykkää kattoa Gagaa tietyissä videoissaan. . Köh Alejandro, Telephone, Bad Romance.

Tulipa siitäkin hyvä aasinsilta tälläiseen uuten osioon. Tämäkin kyllä liittyy siihe kertosäkeen sanojen venyttämiseen tai toistamiseen. TOINEN asia mikä on Gagalle nykyään joku trademark juttu on tämä outo siansaksan puhuminen. Esimerkiksi Bad Romancessa.
Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!

Toi oli otettu virallisesti Bad Romancen lyriikoista, en edes huijaa ihan oikeista lyriikoista. En tiennykkää että tollasta rabadabadubattelua voi kirjoittaa lyriikoiksi. .
Mutta sitten taas siansaksasta päästään positiivisiin asioihin Gagassa, ette kai te luulleet että haukkuisin sitä koko ajan?
Pakko myöntää ja niin tekee varmasti moni muukin että Gagalla on oikeasti todella hyvä ja hieno ääni. Kuunnelkaa minkä tahansa biisin kertosäe niin siitä näkee että se todella pystyy hyvään ääneen jos hän haluaa niin. Siksi mua harmittaa ainakin tässä uusimmassa Gagan biisissä Judaksessa on se ongelma minulle että verset jossa Gaga laulaa kuulostavat kuin amatööri meksikolaissiivooja yrittäisi freestyle räpätä. . . Eli ne ovat aika surkeat. Mutta toisinkuin se kertosäe joka on taas kauniisti laulettu ! Minua harmittaa kuunnella tiettyjä Gagan biisejä koska useimmissa niissä Gaga ei käytä sitä kaikkea potentiaalia mitä hänellä on laulukyvyillä. Hän tuntuu vain blaa blaa blaa monotoninen ääni blaa laulaa. Lady Gaga jos luet tätä niin lopeta se.

Ja sitten päästään tähän vikaan osioon tässä postauksessa jossa paljastan lempibiisini Gagalta. Ja se on kuulkaas Paparazzi. Enkä osaa selittää sitä miksi, ehkä sen takia että siihen liittyy mukavia muistoja ja muutenkin siinä se laulu on hyvää ja kuunneltavaa. Ja sitten taas ehkä painavin syy se että tämä live esiintyminen Gagalta on erittäin erittäin mahtava!

Pitäisikö vielä puhua Born this waysta? Okei ei mulla ole muuta sanottavaa kuin koko biisi tuntuu olevan täynnä liikaa kaikkea, musiikilliselta puolelta siis its too full! Ja muutenkin se kyllä kuulostaa epäilyttävästi Madonnan - Express Yourselfilta.  Ja muutenkin koko biisi tuntuu jotenkin pakotetulta, onhan siinä hyvä sanoma että se puhuu että me olemme ainutlaatuisia eikä haittaa vaikka kuulumme eri uskontoihin tai rotuihin tai vaikka olemme erilaisia seksuaalisilta suuntautumisiltamme. Lady Gaga is friends with gays ;). Noh ei mulla tässä muuta, että eiköhän tässä ole jauhettu jo aika tarpeeks Gaggaa. . ............... Huono vitsi.

http://3.bp.blogspot.com/-b94bvx49QpI/TbeYQRiDm4I/AAAAAAAAAOQ/s2cLb279Vx8/s1600/Born-This-Way-Lady-Gaga.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti