sunnuntai 8. toukokuuta 2011

I just watched a video where Robbie Williams was dressed like a gay space pirate

"Minä olen ennustaja, pystyn ennustamaan tulevaisuutta. Minä voin huolella sanoa, että joku kuolee huomenna tai että minä puhun jollekulle huomenna. Mutta olen epävarma ennustaja, ehkä ennustukseni menee pieleen ja minä kuolen huomenna ja en pääsekkään keskustelemaan kenellekkään. Pidän itseäni erityisenä siis, mutta en ole erityinen enää kun joku muu ennustaa huomisesta jotakin, ja sen jälkeen joku muu ennustaa huomisesta jotakin. Ja niin kaikista tulee ennustajia ja erityisiä. Mitä tämä siis kertoo meistä?" - Tuntematon
Ja niin päästään asiaan jota mua on kiinnostanu, pikemminki just toi et me ollaan kaikki ennustajia ja me voidaan VARMASTI kertoa jotakin aina huomisesti, vaikkei ehkä kuitenkaan tarkasti tai yksityiskohtaisesti. Sillä silloinhan kuka tahansa olisit voinut estää Usherin isän tapaamista Rebeccan Blackin kanssa. Friday . . 
Mut juu ei enempää siitä että 13 vuotiaat ajavat autolla moottoritiellä. Mut juu me ollaan siis kaikki erityisiä mutta mitä erityinen ja erikoinen oikeastaan sanoina tarkoittavat? Synonyymeja näille sanoilla (heh heh big words, synonyymi tarkottaa siis samaa tarkoittavaa sanaa) ovat omalaatuinen, spesifistinen, ainutlaatuinenPainotin tuota sanaa sen takia että ainutlaatuinen tarkoittaa mielestäni juuri sellaista mitä muut ei ole. Mutta "mitä vittua?" jos me ollaan kaikki ainutlaatuisia niin miten kukaan voi olla ainutlaatuinen jos on samanlainen?
Aivan päästäänkin tähän päivän ongelmaan. Mikä erottaa minut joukosta tai massasta? Periaatteessa ei oikeastaan mikään erota sinua, voithan sanoa että et kannata perussuomalaisia jota monet muut kannattavat ja sanot ettet kannata mitään, maailmassa ja Suomessa on varmasti muitakin jotka ajattelevat samoin. En tiedä teistä mutta se luo sitten minussa hieman epävarmuutta tietää että en ole ainutlaatuinen yksilö vaan samanlainen monikko. Ei voi enää puhua minä tai sinä, vaan me tai he. Okei nyt vaan pelottelen tai ahdistan teitä liikaa.
Jos aivan totta puhutaan niin onhan se oikeastaan ihan mukavaa että kaikki ihmiset omistavat jotakin yhteistä. Emme siis ole koskaan yksin, minkä asian kannalla nyt satut olemaankaan.

Kotiläksynä haluan että mietitte ainakin yhden asian mikä erottaa teidät ystävistänne ja nyt siis puhun ystävistänne ja kaveripiiristä en koko maailmasta tai ihmiskunnasta.
Jotkut teist miettii et, Wtf kotiläksyi mulle joltaki no-life rotalta? Niin no emmä pakota teitä tätä tekemään, ja sanon vielä että ÄLKÄÄ kommentoiko sitä asiaa mikä erottaa teidät muista tänne jonnekkin lootaan, silloin siitähän tulisi yleinen asia ja teidän tietty erikoisuutenne paljastuisi muillekkin jotka ottaisivat sen käyttöön ja koko yksilöllisyys menisi taas kaivoon. Miettikää sitä mielummin ja pitäkää sitä omana tietonanne.
Ja vielä loppuun tämmönen asia , en tiedä onko se pieni vinkki vloggaajille tai videota tekeville (tämä on siis minun mielipiteeni), älkää kysykö ihmisiltä että mitä he haluavat nähdä tai kuulla, sillä jos ei teidän oma originaalinne ja alkuperäinen tuotanto miellytä muita ihmisiä niin he ovat vain sitten välinpitämättömiä. MUTTA tehkää mitä haluatte ja tiedän että olen syyllistynyt itsekkin tähän näin ja nyt olen niin hypokraattinen sanoessani tuota mut siihen sanon et Que sera sera ,
Eihä se silti avun pyytäminen pahaa tai kauheta ole, se olkoon sallittua.

2 kommenttia:

  1. Kuules poika. Voimme toki miettiä olevamme kaikki erilaisia ja ainutlaatuisia. Niin me olemme. Mutta onko pakko hakea välttämättä jotain ainutlaatuista, joka jää jokaisen mieleen, tai okei usean mieleen. Onko pakko olla erottuva? Jos mikä tahansa voisi olla erikoista, erityistä, ainutklaatuista, niin eikös silloin erikoisuuden puuttuminenkin ole erikoista? Paradoksiiiiiiiih!!! Koska kaikki me ollaan erilaisia, tavalla tai toisella, niin täysin erilaisuudettomuus on mahdottomuus. Mutta se mikä erottaa meidät muista on ainutlaatuista. Se tekee ns särön kaavaan, se riitelee keskiverron kanssa, se riitelee sen epäerikoisen, tavallisen ja tavanomaisen kanssa. Eikös sellaisetkin ihmiset ole aika hurja näky, ketkä eivät riitele missään suhteessa jotenkin ainutlaatuisesti pelkkää olemista vastaan?

    Mua esimerkiksi pelottaa ihmisten seassa, jotka vain ovat. Niissä on olemisen voima ja se huokuu niistä pitkälle. Se on aika saatanan pelottavaa. Tunnen muutaman. Niiden vierellä me muut, ainutlaatuisuutta etsivät, rajoja rikkovat, jotenkin poikkeavuutta haluavat, olemma vain varjoja. Me riitelemme sitä mikä on vastaan. Hurjaa.

    VastaaPoista
  2. Sori taas tällai metriviesti, mutta pisti ajatukset liikkeelle :D

    VastaaPoista