sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Analyzing the shit out of this, this thing. . .

Okei no puhutaanpa sitten tällä kertaa Beyoncésta. . . . Ihan kunnolla. Ankarasti.
GRRR

Okei okei emmä oikeastaan vihaa Beyoncéa tai kanna kaunaa pahasti edes hänelle. . . . No ainakaan pahasti.
Ja nyt kiinnostus heräsi vai? Eikö niin. No tungetaanpa nenä sitten oikein syvälle tähän asiaan.
Teijän ei tartte koska mä oon jo saatana löytäny teille näitä syitä miksi pitää nyt vähän heilutella sormea Beyoncén naaman edessä.

Kuten me kaikki tiedetään että Beyoncé on siis laulaja ja hänen enemmän hc-fanit tietävät hänestä että on oli yksi kolmesta jäsenestä Destinys Child, jenkkiläinen hyvin suosittu R&B yhtye. Oli siis. Kyllä siis Destinys Childillä oli paljon joitain hittejä ja tunnustan tietäväni pari tästä heittämällä päästä esim. Survior, Bootylicious, Say my name jne jne jne. Mutta en tullut kertomaan teille DC kuitenkaan sen enempää. Annoin vain vähän taustaa tälle tämänpäiväiselle artistiuhrillemme joka päätyy Matiaksen piinapenkkiin. Lady Gagakin oli jo siinä. Beyoncé, sinun vuorosi.
http://topnews.in/light/files/Beyonce-Knowles_4.jpg

Juu, Destinys Child oli siis ihan mukavaa hupia ja musiikillinen potkaisu Beyoncén perseelle (vihaan tota heittomerkkiä en enää käytä sitä. . . ) ja tarkoitan sitä ihan hyvällä tavalla siis koska Beyonce lähti siis siitä suht koht ihan menestyvälle omalle soolo-uralle ja on sitten tehnyt "hittejä" ja missejä biiseillään. Joskus jopa tehnyt pari keikkaa DC yhtyeessä kun he tekivät ehkä jotain comebackeja en tiedä. Se voi olla hyvin mahdollista.
Allrait en tiedä kuinka moni teistä, tuskin kauhean moni, tuntee tai muistaa tälläsen biisin !

Hm, muistatteko? Se oli aika iso hitti aikoinaan joskus 2003-2004. Ja jos te oikeesti katoitte ton videon tossa ni huomasitte että siinähän on meidän kaikkien lempiräpkapitalistimainstreamartisti Jay-z, siinä tuoreena Beyoncen poikaystävänä :). Tämähän on mukava tämmönen energinen biisi ja tällänen et ku sitä kuuntelee ni tulee semmonen HUH WOUH WAAH - fiilis tai sit se on vaa minä. Mut juu tilanne on tänä päivänä sitten se että Beyonce on nyt naimisissa Jay-z:een kanssa ja onnittelut siitä :). . . . . . . . . . . . . . . . .
Jos sä Beyonce olet onnellisesti naimisissa niin pitääkö sun silti sitten tehä niin hemmetin paljon biisejä jossa sä haukut miehiä tai sitten et vaa pidä miehistä??!
GEEZUS

Ai ettekö usko vai? No tässä ensimmäinen esimerkki.

Jotkut ehkä tykkäävät tästä biisistä mutta ainoo mitä mä kuulen on "BLAABLAABLAA MÄ EN TARVII SUA KU MÄ SAAN KENET VAA BIIIITCH!" 8 |.
Mitä vittua? Rihanna sai esim turpaan Chris Brownilta (joka oli siis törkeästi tehty Chrisiltä, pala helvetissä) niin mitäs sitten Rihanna tekee? Musavideon joka on viel järkympi kuin mikään Lady Gagan ja alkaa laulaa S&M, seksuaalisesta aatesuunnasta jossa useimmiten alistetaan seksikumppania ja yritetään nöyryyttää tätä erilaisilla tavoilla. Pukeudutaan nahkaan ja ruoskitaan jne jne. . . . .. Rihanna mitä ihmettää?
Ennenkuin laitan taas toisen tälläisen viestin ärsyttääkseni teitä joitakin ja ilahduttaakseni teitä joitakin niin puhun tässä vielä. Niin kuka hemmetti on sinulle jotakin pahaa? Kerro meille Beyonce, jos sydämesi on särkynyt niin puhu ystävillesi siitä. Pliis. Äläkä tee tuhansia biisejä pommittaen meitä seksistisillä lyriikoillasi meitä miehiä. . . . Vain miehet pettävät ahaa, vain miehet satuttavat rakkaitaan mmm ja eikä tytöt koskaan tee mitään tälläistä. Katkeraa tekstiä Matias. Ei siinä muutakuin että tämä biisi nimeltä "If I were a boy" kertoo juuri tästä. Mutta mussa kuitenkin herää pientä sympatiaa häntä kohtaan tässä biisissä. Kyllä mäkin olen kokenut tälläisen sydänsurun joskus. . . .Silloinkuin mä olin 13 v. !


No mutta huh okei. . . Pidetään vähän breikkiä tälläsestä Beyoncen seksistisyydestä. Vähän aikaa.
Otetaan toinen henkilö Beyoncen personallisuushäiriö-ongelmasta. Taisin just keksiä uuden sanan?
Otetaan Beyoncen seksikäs persoonallisuus : ). Eh ? Eh ? Eikö ollu hyvä aasinsilta? Seksistisestä seksikkääseen. Haa. . Heh vittu oon nero. Okei ihan tosissaan se on oikeesti vain lutka moodi Beyoncella.


Yeah. . . . Lutka-mode.
Siis vaikka kuinka paljon nyt tässä bashaan eli haukun Beyoncea jos ette ole sitä tajunneet sitä niin, ei mulla mitään vikaa tässä videossa ole juuri sen seksikkyyden takia. Kyllä tämä video menee ja nautin siitä silmäkarkin takia olenhan minä silti hormonitäytteinen mies. Jos joskus katsos nään tämän videon pyörivän televisiossa niin laitan vain äänet pois päältä ja tungen käden housuihini.
Jatketaan taas tästä Beyoncesta mistä en pidä 8)
Hmm mitäpä jos otetaan biisi joka on yksi Beyoncen huonoimmista biiseistä (jota olen kuullut) ikinä.
Tämä biisi kertoo ihan suoranaisesti vain siitä että, lyriikat taas, kuunnelkaas. Kröhöm. Beyonce on nyt siis jättänyt jonkun MIEHEN ylläri koska hän ei suostunut sitoutumaan ja nyt Beyonce on mennyt klubille ja sitten hän on silti vihainen. . . Jos otetaan vielä huomioon että tämä biisi tuli tuota noin katsotaanpa. Hmm 2008. Beyonce on yhä naimissa Jay-z kanssa. . . Mmmmmmmmmmmmtäh?
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lgu6pm6h9s1qeq0mdo1_500.jpg

Huh olipa siinä paljon sanottavaa yhdelle kerralle. . . Ja en oikeasti pysty enää enempään vaikk kuinka yritän.
Laitan tähän vielä pari biisiä jotka ovat mielestäni aika huonoja. Kuunnelkaa vaa sitte niitä mut minä kiitän ja kuittaan!

Ainiin ja mä tiesin et mä sanon et Single Ladies on Beyoncen surkein biisi ikinä? Vai sanoinko en muista.
No olin kuitenkin väärässä. Olkaa hyvä. Surkein biisi Beyoncelta ikinä.

Oah. . . . Se onkuin teletapit jäisivät toistamaan jotain autotunetettua yhtä sanaa. . Auts.


2 kommenttia: