tiistai 5. heinäkuuta 2011

Everybodys Supergay, gay gay gay gay everyday!Tässä taas jatkuu tämä hassunhauska vanha juttu nimeltään. . . En tiedä.
Mutta tällä kertaa minulle tämän idean antoi Veera, Suurten toiveiden kirjan kirjailija.
Hän ehdotti minulle Katy Perryn Firework musiikkivideota, mutta en voi ottaa tätä videota ellen aijo vertailla sitä Lady Gagan Born This Wayhin.
Jotenka

Born this way vs FireworkEnsinnäkin Born this waysta, en tiedä olenko maininnut sen verran että koko biisi on vähän semmonen täynnä kaikkea. Siis silleen että Gagan biiseissä on yleensä hyvä biitti ja silleen, mutta tässä tuntuu ettei koko biisissä ole tilaa edes hengittää. Alat kuuntelemaan sitä.
"TUNTSITUNTSIKABUMBOOMTUTSITANKDAMDAM BOORN THIS WAYY BUDN AMDNANANA"

"Anteeksi Herra levytuottaja, mutta eiköhän tämä riitä jo?"
"EI! LISÄÄ TEKNOA JA BIITTIÄ TUOLLA ON VIELÄ TILAA MUHAHAHAH"

.....Fireworkista, siinä on taas ihan mukava biitti ja track. Mukavaa korville eikä se satuta kauheasti musiikkikorvaa toisinkuin Born this way. Tykkään myös ennen kertosäkeen alkamista olevista jousisoittimista. Dydydydydydydy :)

Ja näin siinä se olikin, toivottavasti piditte siitä että mitä mieltä olin ja nähdään ensi viikolla!
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110612092551/pixar/images/c/c8/Epic_face.png

Noei, tässä se on se koko juttu.

Jos ette ole tajunneet niin nämä kaksi biisiä kuuluvat tähän suosittuun poptähtien "itsetuntoa kohottaviin" biiseihin joka sai alkunsa, en tiedä mistä mutta toisia hyviä esimerkkejä ovat esim Christina Aguileran Beautiful tai TLC - Unpretty taaai Sugarbabes - Ugly. Tosiaan usein hyvin suosittu aihe jotka varmaankin ovat suunnattu 13 vuotiaille teinitytöille jotka käyvät läpi puberteettia ja pelkäävät kehoaan ja muutosta.
Siis totta kai kaunis ajatushan tämä on ja eihän niissä sinänsä ole mitään väärää, mutta eivät ne ole ikinä iskeneet minuun. Koska en ole 13 vuotias teinityttö joka kärsisi huonosta itsetunnosta. IM JUST KIDDING!
Ei tarvitse olla tyttö tai 13 vuotias tai itsetunnosta kärsivä ihminen jotta pitäisi näistä.
Myös minusta se on hieman outoa se että molemmat tekisivät yhtäkkiä tälläisen biisin koska Gaga ja Perry eivät ole tunnettuja tälläisistä biiseistä ja se tuntuu vähän mainstreamilta että he tekevät tälläisen biisin.
ANIGAYS!
Born this wayn viesti on sanomattakin selvää, Gaga haluaa sanoa, että homoja. Superhomoja. Ja se on ihan ok olla homo tai superhomo. Tai lesbo. Tai transseksuaali. Tai transsukupuolinen. Miten ikinä haluatkaan ilmaista itseäsi, se on ok ja niinhän sen pitäisi olla. Ja juuri tälläin sattuipa sopivasti että juuri viime viikolla Helsingissä oli Gay Pride. Go mun veljet ja siskot! Kuvannollisesti siis veljet ja siskot.
Kuitenkin kyllähän Katy Perrynkin videossa on se yksi mies joka sitten menee ja suutelee toista miestä (ja haluan vain sanoa että ensimmäistä kertaa kun näin sen videon niin en ihan odottanut sitä).
Soo, jos vertailtaisiin biisien viestejä, niin Katy Perry voittaisi siinä. Sillä sepä kai puhuttelee kaikkia. Kun taas Gagan puhuttelee homoseksuaalivähemmistöä . . .. . Mutta Perryllä on vain se ongelma että koska se on niin laajasti kaikille niin sitten se on vähän outoa "Sinä olet tärkeä, juuri sinä kuka oletkaan." En tiedä kässäättekö mutta juu juuri näin.
Ja sitten eihän Gaga ole ainoa poptähti joka tukee homojen oikeuksia. Muistaako kukaan Katy Perryn - I kissed a girl? Hmmmmmmmmmmm. Sehä oli hitti aikoinaan. Eikä siinä ihan turhaan puhuttu siitä että Katy Perry suuteli tyttöä ja piti siitä. Sentään saa vähän raikkautta kaiken niitten biisien jälkeen jotka kertoo vaa siitä kuinka on kiva bilettää klubeilla. Siis nyt en puhu näistä kahdesta vaan kaikista muista.
Vittu karkaan aiheesta.
Nyt viilataan vähä lyriikoita 8).
Katy Perry aloittaa laulun sanomalla "Do you ever feel like a plastic bag?"
Noh Katy, enpä ole ikinä ennen tuntenut itseäni muovipussiks. Enkä varmaan tulekaan tuntemaan.
Ja miksi sä sanot mua ilotulitteeks? "Baby youre a firework". Jeei mähän haluun ollakki semmone nopea raketti joka nousee ylös äänekkäästi ja räjähtää.

http://favim.com/orig/201105/25/copycat-diva-expecto-patronum-firework-funny-gaga-Favim.com-54915.jpg

Oisit ny sentää keksiny jotain parempaa.
Entäs Gaga sitten?
"It doesnt matter if you love him or capital H-I-M" Aivan. Ei ole väliä rakastanko miestä tai keskiverto HIM Ville Valon bändiä 8D. . Kiitos Gaga!
Ja tässäkin on jotain vikaa kun hän mainitsee että " 'Cause God makes no mistakes" . .
o_o
Ensinnäkin liität Jumalan tai eli oletettavasti kristinuskon Jumalan homobiisiin. Ristiriitaa.........
Mutta enemmänä mua vain hämmästyttää se että Jumalako ei tee virheitä?
No tuota en haluis mitenkään palauttaa sua Gaga maanpinnalle sieltä sun oudosta aburdista maailmasta, mutta entäs Adolf Hitler? 8) tai Kevin Federline?

Videoita on mun mielestä turha edes arvioida. . Ainakaan Gagan, me kaikki tiedämme minkälainen typerä ja hassu video se on.
Katylla vähän sama se juttu on että se on vähä perus, ole iloinen ja pysy tyytyväisenä. Vaikka olisitkin kuolemaisillaan syöpään niinkuin siinä videossa 8). Yeah. Go Perry.
Jotenka ei mulla oikeastaan muuta sanottavaa näistä ole. Ei kummankaan parhaampaa tuotantoa ja ajattelinkin että Rouva Katy Perry pääseekin istumaan joskus seuraavalla kerralla minun Piinapenkkiini. Niinkuin Gaga ja Beyonce jo tekivät

Myöhempiin tunnelmiin friikit <3

4 kommenttia:

 1. Milloin Lady Gaga keksii jotain uutta sen biiseihin? Jotkut Gagan biisit on kyllä ihan ok, mut heti Bad romancen jälkeen mulla meni usko tähänkin artistiin. Ärsyttävää täyteen ahdattua rallatusta.

  Tossa Katy Perryn biisissä tykkään kans noista jousisoittimista. Kertosäe menee sit huutamiseks, ja mielenkiinto tota biisiä kohtaan loppuu siihen. Jotenki liian suureks yritetty tota kertosäettä.

  Ei mut hiton hyvin arvostelet noi :D Rupesin kyl miettiin :D

  VastaaPoista
 2. : ) no sitä on vähä tönitty siitä että se ottaa Madonnalta inspiraatiota ja esim se sen uusin On the edge vai mikä olikaan, kuulostaa mun korvissa hyvin jotenki Madonnalta, eli se biisi ei mun mielest oo paha ku ei Madonnakaa mikää paha artisti ole. On kyl silläki huonoi biisei...

  VastaaPoista
 3. Madonnan vanhempi tuotanto on musta paljo parempaa, ku mitä se nyt tekee. Aika paljo tyyli muuttunu. Mut hieno artisti kyllä (:

  VastaaPoista
 4. Henkilökohtaisesti pidän kuitenkin Michael Jacksonista enemmän :)

  VastaaPoista