perjantai 29. heinäkuuta 2011

So a horse goes into a bar and bartender asks "HORSE? Y ARE U SO UGLY!?"


Musiikkivideon ylianalysointia. :) jatketaan siitä mihin jäätiin.
Jos joku unohti niin aikoja sitten tein ehdotuksia facebookissa jossa annoin ihmisten ehdottaa minulle musiikkivideoita josta minä puhuisin ja analysoisin parhaani mukaan.
Ja en ole vieläkään sulkenut tätä, yhä saa ehdottaa jos siltä tuntuu : )

Marilyn Manson - Beautiful People


Ensinnäkin en ole koskaan ollut Marilyn Mansonin musan fani tai kuunnellut koskaan sitä päivittäin jotenka en tiedä paljoakaan hänen musasta tai hänestä itsestään ja bändistäkään. Tiedän vain että hän on rock/metalli maailman Lady Gaga vastine ja yhtä diiva kuin Elton John JK! :D
Laskin vain leikkiä.
Mutta siis jos joskus olen kuunnellut Marilynia niin olen kuunnellut juuri tätä Beautiful People biisiä. Hyvin pienenä kyllä vain. Enkä ymmärtänyt sen päälle paljon mitään.
Mutta onneksi olen kasvanut ja asia on muuttunut. Sen verran että olen melkovarma että ymmärrän tämän biisin päälle jotakin.
So, hyökätään tämän kimppuun.

Lyhyesti sanottuna tämä koko biisi on vain yksi suuri bitchslap Hollywoodin niinsanotulle "kermalle" , älkää miettikö kaksimielisesti. Hollywoodin kermalla tarkoitetaan niitä "kauniita", "sivistyneitä", "parempia" ihmisiä. Jos poliisi kirjoittaa parkkisakkoa niin kauniit ihmiset selviävät siitä käyttämällä hyväksi sitä että no yhteiskunnan mukaan kauneuttaan. Rumat ihmiset pfffft who cares? Läpsäytetään siihe viel 50 dollarin sakko siitä ettäku on niin saatanan ruma.
Samoin töissä, jos on vähän niinku eww fuck looking niin sitte ei saa ylennystä taino vaikeampi saada tai edes työtä. Ellet ole töissä raksalle jossa olet kokoajan vuolaamassa puuta jossain pimeässä nurkassa.
Meikkimainoksissa eivät edes "kauniit" ole tarpeeksi kauniita, niitäki täytyy photoshopata vähintää 3 h max
12 h jotta saadaa oikeanlainen valotus sen poskiin. . . . Vaikka mainostetaan huulipunaa? Makes sense to me.
Okei nyt täst vaa tuli semmone pienimuotonen rant kauneudesta ja sen eroista. Mut siitä tää biisi kertoo ja se on vaa universaalinen totuus. Jos on kasvoiltaan hieman poikkeava normeista niin ei aina saata menestyä alallaan tai elämässä. EI AINA SAATA. En sano että kaikki rumat ihmiset kuolisivat yksin
Ruma Betty on hyvä esimerkki ruman ihmisen menestyksestä, ainii se on tv-ohjelma.
No mut asia kuitenkin on mielipide piteinen. Jokaisella omat rumat ja kauniit ihmiset.
Ja kukaan KUKAAN ei voi kieltää etteikö olisi koskaan tuominnut ihmistä tuntematta edes häntä.
Esim mielestäni Megan Fox on kyllä hyvin vastenmielinen mielestäni. . . . . . . Ehkä se vain johtuu yhdestä videosta jossa oli sketsi Transformers elokuvasta. Ei nainen voi tietää niin paljoa autoista ellei hänellä ole penistä. .
Yeah, miettikääpä sitä.
Ja muutenkin hänen näyttelemisensä on yhtä jännittävää kuin maalin kuivuminen.
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/2/11/129104108199219051.jpg

Entäs se video?
Aa no se oli sellaista perus Marilyn Manson friikki weird shittiä jota odottaakin. Täynnä artistisia visuaalisia näyttöjä "oudoista" asioista. Mun mielestäni oikein hienosti satiirisoi koko biisin todellista tarkoitusta. Eli se luo erinomaisen ristiriidan jota voisi jopa kutsua kliséé taiteeksi ja sitten voidaan unohtaa se ja heittää muiden sekaan. Esim niitten videoitten jotka tänäkin päivänä yrittävät tehdä mitä voisi kutsua QuentinTarantinot ja musiikkivideossa esitetään väkivaltaa ja ihmiset käsittävät sen heti sellaisena vertauskuvana : Kaikkialla maailmassa tapahtuu väkivaltaa eikä sille voi mitään. Oh the genious. Ei ihan pliis lopettakaa tällästen tekeminen. Se alkaa olla jo vanhaa, eikö vois keksiä jotakin uutta globaalista asiaa josta voitaisiin tehdä taiteellisia musiikkivideoita tai elokuvia, mielummin kuin oikeasti tehdä asialle jotakin. .

This has been The Cow Jumped Over The Moon, and I hope you enjoyed this post : )
Ja muistakaa, jos miehellä antaa vapaat kädet,  tietää kyllä mistä ne löytää ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti