sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Virallinen hylje.


. . .. . . .. . .. . . .. . . .. . . .. . .. .. . . .
.... . . .. . . . . . . . . . . . .. . . .. . . .. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .
Porno

http://gayguidetoronto.com/wp-content/uploads/2009/07/the-internet-is-for-porn.jpg

Noei kuha juksaan. Tänään puhutaan oikeastaan taas musiikista, ylläri ylläri. Mutta tällä kertaa haluan hyökätä koko aiheen kimppuun ja vain antaa mielepiteeni koko jutusta nimeltä ja sitten jätän sen rauhaan. Paitsi silloinkun jatkan "Piinapenkkiä" tai Musiikkivideo arvostelua. Johon kumpaankin saa ehdottaa tyyppejä tai videoita. Kiitos kaikille jotka silloin lähettivät minulle musavideon ja tyypin arvosteltavaksi : )
No mutta tällä kertaa siis annan yleisen mielipiteeni koko musiikista.
http://static.tumblr.com/ndg4zgi/damlh3wpv/music_is_the_art_of_the_soul.jpg

Aloitetaan siitä minkälainen mun musamaku on, koska kaikkia kiinnostaa se niin julmetusti.
Mun musamaku menee vähän laidasta laitaan niinkuin kaikki sanoo, mutta yksityiskohtaisemmin tällä hetkellä mun passion on kaikenlainen HC ja -core musiikki. *HC = Hardcore... Jos kukaa ei tienny.
No lempibändeihin esim kuuluu The Devil Wears Prada ylivoimaisesti, samoin Whitechapel, A Day to Remember, Elton John, All That Remains, Alesana, ISFMOF = I set my friends on fire, Blink 182 just to name a few. Jotenka tossa ei ollu kaikkia bändei mitä kuuntelen tai mistä todella pidä, siinä oli joku
kourallinen vasta.
Ja en ole koskaan mitenkään kapeakatseinen musiikkia kohtaan, annan kaikelle kuitenkin mahdollisuuden. Ei ole olemassa biisiä jota en kuuntelisi, jos en olisi kuullut ennen sitä.

Sitten nytkun tuon sanoin ni otetaan esimerkeille "mainstream" musiikki jos haluaisin pilkata teitä jotka kuuntelevat sellaista tai sitten sanon vain että radiomusiikki. Suuremmalta aiheelta koko popmusiikki.
Radiomusiikilla tarkoitin ihmisiä jotka eivät kuuntele muutakuin sitä mitä tulee Voicelta tai NRJ:ltä ne jotka soittavat vain uusia biisejä ja uusia hittejä. Ja hittejä niistä tulee sen takia koska sitä hammeroidaan kuuntelijoiden mieleen niin kauan että niistä aletaan pitämään.
Rehellinen mielipiteeni on se että musiikki tarkottaa mulle vapaata ilmaisua ja erittäin kaunista taidemuotoa. Jotenka en voi moittia ettäkö nykyajan radiomusiikki olisi pilannut musiikki-industrin kokonaan, sillä mikäs heitä estämään jos he haluavat ilmaista itseään klubimusiikilla ja kuinka he vain palavat janosta kertoakseen meille kuinka on niin mahtavaa bilettää klubilla tai kuinka parempaa heidän elämä on kuin meidän.

Tähän väliin esimerkki klubilla bilettämisestä.Olisikin se oikeasti tuollaista.........
Noh anyways siinä taas yksi mainstream räppäri Flo Rida, joka ei herranjestas oikeasti osaa räpätä, "RÄPÄTÄ" mistään muusta kuin bilettämisestä.
Ja kyllä kyllä anteeksi se kaikki bilemusiikin ystävät tiedän kyllä että nää on varmasti ihan jotain mukavia viisuja joiden tahtii voi tanssia tyttöjen kanssa siellä baarissa muodostaen sellasen muurin ympärillenne ku tanssitte siististi ympyrässä.
Ja joo ennenku unohdan ni Petri Nygård en voi suakaa moittia sillä teet mitä haluat ja sanon myös Petrin puolustukseks saman mitä hän itekki sanoo et turha teijän on vanhemmat valittaa musiikista joka teijän mielestä (okei nyt tää koskee kaikenlaista musiikkia) loukkaa tai haittaa lastanne niin ottakaa ittestänne niskasta kiinni ihmiset! Te ootte ne vanhemmat ja kieltäkää se musiikinkuuntelu, pitäkää huolta siitä ettei teijän skidi kuuntele sellasta musiikkia josta luulette olevan haittaa älkääkä hyökätkö lähteen kimppuun. Jos te saisitte päättää niin eihän maailmassa enää soisi muutaku Hevisaurusta, paitsi sittenku joku lapsi on liskofobinen ni sitten sinne seki menee se bändi. Kantakaa vastuuta ja älkää syytelkö muita.

Hyvät räppärit minulle tai poplaulajat uskaltavat kokeilla uusia asioita ja mitä poikkeavampi aihe niin sitä parempi se minulle. Esim Kid Cudin - Day 'N' Nite, kertoo masennuksesta ja siitä kuinka yksinäinen pössyttelijä ei voi odottaa että pääsee kotiin sytyttämään jointin ja karkaamaan maailmasta.
Minulle tämä on nerokasta. Ihan oikeasti, ei mikää Petri tai Flo tälläistä mielestäni osaisi keksiä.
"MISSÄ MÄÄ OON?"
No Petri, sä olet vähän hukassa. Oot siellä missä saa suosiota muttei kunnioitusta.
Samoin autotune... Ohh my gawd autotune.
Autotune ei ole ihminen niin siitä voin sanoa yhtä hyvin että AUTOTUNE on mielestäni virallisesti pilannut nykyajan musiikin. Ja kukaan ei pysty muuttamaan mielipidettäni.
Mutta jos autotunea verrattais johonkin niin sanoisin että se on kuin kullaksi värjätty paska. http://www.garieinternational.com.sg/clay/poo_image/gd-poo.jpg

Sitä katsoo että "Nice, 24 karaattia." Mutta mielessäs sulla kuitenki pyörii kokoajan että se on silti paskaa. Ja monet eivät sitä tajua että kullattu paska on yhä paskaa.
My point is that autotune turns shit into gold!
Kaikki maailman lahjattomimmista räppäreistä, hip hoppareista tai laulajista on saatu jotakin irti kun ne autotunetetaan. Otetaan esimerkiksi T-Pain, oahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Olen pahoillanu joka kerta kun joudun sanomaan tai kirjottamaan sen nimen se tuo pienen päänsäryn itelleni. Olen tosissani, musta tuntuu että mä vaa tyhmenen joka kerta ku kuulen T-Painin biisejä, se äijä ei oo mitään muutaku autotunea. Ja samoin toinen kaveri josta en pidä, hän ei käytä KOKOAJAN autotunea, mutta aika lähellä ja totta kai arvasitte että hän on Kanye West. A douche. In every way possible. Seriously. Shoot him. Now.
Jopa Presidentti Obama pitää sitä assholena. Kattokaa vaikka netistä 8D Im not kidding.

Sitten vielä jotakin mikä pyörii myös musiikin piireissä sellaisena mustina lampaina.
Justin Bieber ja Rebecca Black
Oamm ja ajattelin että on helpompi alottaa Rebecasta.
Jos olet asunut kiven alla tai et oikeasti ole seurannut internetiä tai kuunnellut kavereitasi ja et tiedä kuka on Rebecca Black oli yksi näistä ARK musiikkitehtaan uhreista. Rebecan äiti maksoi oliko se 2000 dollaria että hänen tyttärensä saisi tehdä musiikkivideon. Sanoin uhreista sillä Rebecca ei ole ainoa joka on tehnyt tälläisen yhden hitin ihmeen.... Vaikkakin kaikista näistä biiseistä mitä siellä tehdään niin tämä on saanut eniten huomiota.
En tiedä oikeastaan mitä sanoa. Rebecca Blackin laulu on surkea siis en minä sitä kiellä. Sysh sentää ku on yksi yksinkertaisimmista lauluista ikinä. Mutta silti, pidän sitä sellaisena lauluna joka on jo tällä hetkellä kulttibiisi. Sitä voidaan soittaa bileissä jolloin kaikki tietävät sen ja osaavat nauraa ja pitää hauskaa sen kustannuksella.

http://brainsyndicate.files.wordpress.com/2011/03/rebecca-black.png


Mutta toisinkun Rebecca Black......................................................... Justin Bieber.
Mun mielestä Justin Bieber on mainio esimerkki siitä kuinka musiikkitähteydessä pitäisi olla ikäraja.
Hänen ulkonäkönsä karmii mua, sen musiikki on vaa........ Epäsopivaa hänelle. Ew.
Hänen siis suosituin kappaleensa (okei suosituin ja suosituin) Baby, kertoo siitä kuinka hänen ensirakkautensa jätti hänet ja hän luuli olevansa ikuisuuden hänen kanssaan. DUDE! Sä oot niinku mun ikänen joku 16 v ?
Mitä 16 vuotias tietää rakkaudesta? Ei yhtikäs mitää. Suurimmat osat Justinin biiseistä ovat juuri tälläisiä "Beibi olet mun ainoa ja haluun että olet mun ainoa" ne on juuri tätä musabisneksen taloudellisinta paskaa. Tietenkin jos biisi on tehty todella hyvin niin voin pitää sellaisesta. Mutta mä inhoan näitä popteknoautotunejustinbiebershit rakkausbiisejä. Parempi niinsanottu rakkausbiisi on "Tears in heaven" eikä sekään edes ole rakkausbiisi mutta kaunis kuitenkin. . Se kertoo poismenneestä ihmisestä ja siitä kuinka häntä rakastetaan kuitenkin. Okei okei no mut tota parempi rakkausbiisi on Elton Johnin "Can you feel the love tonight". Siinä on rakkausbiisi jota sopii kuunnella.

http://withfriendship.com/images/e/24279/justinbeaver6jpg.jpg


Lyhyesti musabisneksen menestys on se että tekee jonkun biisin jostain naisesta/miehestä. Tai siitä kuinka biletetään klubilla. Tai sitten juomisesta. Ja sitten se menestyy koska sitä soitetaan nonstoppina kaikilla radiokanavilla niin kauan että kukaan ei edes tajua kuinka heitä ärsyttää ku se soi kokoajan.
Haters gonna hate

http://thechive.files.wordpress.com/2010/05/haters-gonna-hate-18.jpg?w=500&h=375


PLUS BONUSKUVA!Tämä on omistettu Justin Bieberille : )
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41781_102054959836388_2272_n.jpg

3 kommenttia:

 1. Voin samaistua hyvin näihin mielipiteisiisi. mutta varsinkin "mitä 16-vuotias tietää rakkaudesta?" oli hyvä :DDd olen itse elänyt ja nähnyt ne ajat, että huhhuh. osui ja upposi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Aivan samaa mieltä oon! Kuuntelin muutamilta noista artisteista biisejä tässä, ja kyl pitää sanoa, et hyvä musamaku sulta löytyy! Ite annan kunnioituksen artistille sen mukaan, miten se tekee musiikin. Ehkä tärkeintä on se, että artisti on jotenki omaperäinen.

  Tää Rebecca Black :DDDDDD En tiiä pitäiskö itkee vai nauraa. Kauheen yksinkertanen biisi mikä friday ny ikinä olikaa :D Ja aivan hirvee laulaja, tuntu että jää koko ajan alavireiseks. Huhhuh, mihin musiikki on menossa..?

  VastaaPoista
 3. Samaistumisasteeni on täydet 100 %. Ootin jo, että olisit maininnu tossa rap-kohassa muuan yhtyeen Minnesotasta. Ilmapiiri.

  PS. Katoin vähän aikaa sitte telkkarista jonkun ohjelman, missä haastateltii Petri Nygårdia jossai festareilla ja jossai vaiheessa näytettii kuvaa siitä sen keikasta nii sai kyllä naamapalmuttaa iha urakalla ku siellä eturivissä pomppi niitä 12-13 -vuotiaita lapsosia jotka laulo iha täysii messissä niitä biisejä.

  VastaaPoista