lauantai 27. elokuuta 2011

Five thousand

Miksi brittikomediat oikeastaan ovat niin hauskoja?
Oikeasti, tälläkin hetkellä tulee Monty Pythonin Elämän tarkoitus subilta ja suosittelen kaikille Monty Pythonin elokuvia ja koko tätä sarjaa kaikille komediasta kiinnostuneille. Life of Brian on erittäin hieno komedia !
Ja samoin myös Rowan Atkinsonin Mr Bean hahmon seikkalut ja toilailut. Joka itseasiassa muistuttaa minua vanhoista mykkä ajan komedioista, esim Charlie Chaplin ja Laurel & Hardy (Ohukainen ja Paksukainen) ja myös Buster Keatonin komediat. Beanhan ei paljoa puhu ja ei ole tahallaan ilkeä vaan pikemminkin lapsi aikuisen sisällä. Okei eihän tästä pitänyt tulla komedian analyysia, mutta joskus semmoinenkin teksti olisi kiva tehdä.
Mutta jos ei Beanin komedia iske niin tsekatkaa Rowan Atkinsonin stand up joka on myös älyttömän hauskaa.

UPDATE

Tiedoitus pikemminkin ja kysymys teille.
Ömmm ensinnäkin mulla on tulossa uusi video jossakin vaiheessa kun saan sen editoitua "Batman 60 (melkein) sekunnissa". Sitten mulla on myös tulossa näitä musiikkivideo analyyseja jossakin vaiheessa kun niitä vanhoja ehdotuksia on mutta niitä saa yhä ehdottaa. Piinapenkkiin ei ole vielä tullut uutta muutakuin Timo Soini mutta ei mulla oikeastaan mitään sanottavaa siitä ole. Samoin myös semmone hassu teksti musiikista (taas). Ei voi mitään.

ANY(GAYS,WEIS,DAYS,JEYS)

Kysymykseni on tässä ja olisi mukava kuulla mielipiteenne siitä. Pitäisikö mun tehdä kokonaan uusi blogi joka olisi omistettu elokuva-arvosteluille ja sen sellaisille? Olisiko siinä niinkään mitään järkeä?
Saisin ainakin tehtyä niin että ettei tää mun normaali blogini olisi niin ahdettu täyteen kaikkea hauskaa.

Ja muistatteko vielä Muistoja Makkiksen kanssa? Ajattelin tehdä sen uudenlaisella tavalla jos keksin jonkun mehukkaan muiston. Ei mul muuta.

1 kommentti:

  1. no etpäs tee montaa blogia kun sitten we get confused D: ja on ehkä vaan hyvä että on blogi täynnä kaikkea hauskaa : ) MUTTAOIMITÄ BATMAN 60SEKUNNISSAMELKEIN : DD ill be waitin'!

    VastaaPoista