perjantai 30. syyskuuta 2011

Like a droid in a Gigantti

Ihan aluksi

http://i969.photobucket.com/albums/ae174/nicklemen/halt-hammer-zeit.jpg

Luin tossa hiljattain Hannan anteeksi Herra X:än blogia jossa tuli erinomainen kanta ja asia esille jonka luulisi herättävän keskustelua ihmisten keskuudessa ja tuota tekisi mieli itsekkin kirjoittaa jotakin asiasta mutta ainoa ongelma siinä on vaan se että kun Herra X on tehnyt vain sen liian hyväksi tuon tekstin että toistaisin vain häntä.
Lukekaa ihmeessä, kommentoikaa jne
Ainoa mitä tuohon on lisätä on se että eikö olekkin oikeastaan hassua kuinka Suomen kirkon mielipide homoudesta, onkin oikeasti myönteinen?
Suomen luterilaisen kirkon johtaja eli Arkkipiispa Kari Mäkinen on sanonut ettei homous ole mitenkään synti eikä ymmärrä miksi homoliitot pitäisi kieltää. Samoin kirkolliskookomus tai ketkä he ovatkaan jotka toimivat Helsingissä päättäjinä esim siitä että miten rahaa käytetään Suomessa. Sieltä vain 1 % vastustaa homoliittoja. . . . . 1 PROSENTTI!
Eli jos haluamme oikeasti syyttävällä sormella osottaa jotakin niin voisin sanoa että Suomen hallitusta ja tiettyjä poliitikkoja. . Samoin Kristillisdemokraatit joita voidaan myös syyttää jotka vastustavat ja ovat vastustaneet alusta alkaen homoliittoja niin se EI ole kirkon mielipide asiaan. Vaikkakin puolue on kristillinen nimeltään.
Jotenka poliitikot, kyseenalaistakoomme heitä homoliittojen vastustamisesta. Varokaa kuitenkin Jeesuksen silmiä tässä osoittamisessa.

http://www.gay-test.com/images/you-might-be-gay/gay-test.jpg

On mulla kuitenkin oma aihe mistä haluan puhua ! Ensiksi kuitenkin joudun teidät lukemaan toista tekstiä taas.
Eli heitän tähän linkin Tuosta, lukekaa

Nyt kun olette lukeneet sen niin voin purkaa itseäni tähän. Olen oikeasti tämän tekstin takia itsekkin alkanut miettiä että miten SANO P SANO A SANO SKAA! Tuo juttu oikeasti on. Siis se että on niin paljon sääntöjä ja sidoksia jotka rajoittavat opettajien kanssakäymistä kurittomien oppilaitten kanssa. Mitä siinä oikeasti tehdä jos joku lapsi riehuu tuolin kanssa hajottaen luokkaa? Eihän sitä ny puhumalla saa rauhotettua. . . Aina. Täytyyhän siitä hieman ottaa kiinni että saa rauhoitettua äijää tai muijaa, mutta missä menee raja? Kuinka rajusti voi ottaa kiinni? Voiko ottaa kiinni ollenkaan? Ja jos vaikka ottaakin kiinni niin siinä on se pelko varmasti opettajalla että siitä tehdään netin väliltyksellä valitus. Nimettömästi tai ei niin asia otetaan aina vakavasti huomioon. Ja siitä herää kysymys. Jos valittaminen on siis noin helppoa niin voiko opettajat enää tehdä MITÄÄN oppilaille? Ja siis tässä puhun siitä että jos opettaja tekee ihan jotakin pientä väärää ja joku oppilas ei pidä siitä niin siinä on hänellä valtaa tehdä valitus. Ja sitten pahimmassa tapauksessa siitä voi seuraa potkut tai ainakin varoitus.
Tässä on hyvä ratkaisu tähän. Vaihdetaan valitukset normaaleiksi paperivalituksiksi, laitetaan niin ettei voi valittaa nimettömänä ja että tarvitaan myös todisteita tai enemmän kuin yksi valitus.
Ei se oikeasti ole hyvä ratkaisu, koska tässä on niin paljon porsaanreikiä opettajille jotka oikeasti käyttävät jotakin oppilasta hyväksi tai ovat liian kurinalaisia.
Mitä mä puhun tottakai toi on hyvä ratkasu !

http://roflrazzi.files.wordpress.com/2009/08/celebrity-pictures-power-rangers-balls-yellow.jpg?w=492&h=462

2 kommenttia:

  1. no mutta kiitos kehuista♥ ;3

    hei btw, mitä jos sen valituksen olikin tehnyt joku fiksu lapsi koska vihasi opettajaansa 8D voisin kuvitella tilanteen. halusin nimittäin aina itse kostaa kusipäille opettajille kun olin noin. 7 vuotias.

    VastaaPoista
  2. : D en nyt sen älykkyydestä tiedä, mut joku kyrpiintyny se ainaki oli varmasti :D

    VastaaPoista