torstai 12. tammikuuta 2012

This is blogspot exclusive

Mikä inspiroi teitä?
Kuka tai ketkä ovat teidän idoleitanne? Miksi?
Mistä te saatte vaikutteita siihen mitä ikinä tykkäättekään tehdä?
Mistä te pidätte?

Nämä on vapaita kysymyksiä kaikilla bloggaajille jos he niin haluavat seurata esimerkkiä ja puhua samasta asiasta mistä minä.Mikä inspiroi minua?


Tähän on hassua vastata koska oikeastaan kaikki maailmassa inspiroi minua, saatan saada tuosta vain arkipäivänkin asiasta idean johonkin videoon tai kirjoittamisen aihetta. Toissapäiväkin mietiskelin yhtä
Family Guy tv-sarjan jaksoa josta sitten keksin itselleni idean novellia varten. En voi oikeastaan luokitella kaikkea mistä saan inspiraatiota koska sitä tulee kaikkialta.
Lyhyt vastaus mutta näin se vaan on 8 ).

Kuka tai ketkä ovat idolisi?


Tähän on tavallaan vaikea minun vastata etten vain saattaisi vastata siihen että mistä saan vaikutteita.
Yritetään silti.
Jos lähdetään aluksi musiikilliselta pohjalta niin mun idoleiksi leimautuvat okei otetaan vaan 2 henkilöä. Siis itse otan nyt vain 2 henkilöä. Molemmat valitettavasti miehiä. Sori naiset 8 |
Antti "Hyrde" Hyyrynen joka siis on joillekkin teistä tuttu Stam1na nimisestä yhtyeestä. Joka on yksi lempibändeistäni ja myös se bändi jota olen pisimmiten kuunnellut koko elämässäni.
Stam1na joka on siis yksi parhaimmista livebändeistä myös on ei olisi ikinä tullut lempibändikseni, yhdeksi niistä, ilman Antti Hyrden helvetin hienoja ja nerokkaita sanoituksia. Antti soittaa myös kitaraa. . . .
TOINEN miesidolini musiikilliselta puolelta on sitten Mike Hranica.
Mike Hranica The Devil Wears Prada yhtyeestä, Mike on vaa niin hyvä huutaja. Yksi parhaista ja taino.
Okei mielestäni parhain huutaja mitä on. Minun lemppari. Näin se on sanottu ja väittely nyt alkakoon!

Mistä te saatte vaikutteita siihen mitä ikinä tykkäättekään tehdä?


Aaaah, no tota no nykyään kun teen nyt videoita ja saan kanavoitua komediaani ja aggressiota videoihin ja valokuviin jota otan. . .Eikun unohtakaa tuo aggressio.
Mut siis enimmäkseen videoihin saan kanavoitua komediaani
Valokuviin taidesuuntauksiani
Näihin kirjotuksiin kaikkea muuta.

Okei aloitetaan enimmäiseksi siitä että mistä vaan vaikutteita kaikkeen. Olemukseeni ja persoonallisuuteeni.
Ensimmäiseksi pitää mainita mies nimeltä Doug Walker joka on internet persoona ja koomikko.
Hän tekee viikottaista ohjelmaa nimeltä "Nostalgia Critic" jossa hän arvioi vanhoja elokuvia, pilkaten, haukkuen, puhuen, analysoiden ja muuten vain pälpättäen niistä. Ja se on hauskaa. Hänen tekemänsä sketsit niissä videoissa ovat superhauskoja. Kyllä, SUPER.
Hänellä on myös hahmo nimeltä That guy with the glasses, (samalla hänen nettisivustonsa nimi myös)
http://thatguywiththeglasses.com/
Tämä hahmo vastaa kysymyksiin jota katsojat lähettävät (jotka koskevat mitä tahansa) ja hän vastaa omalla kierolla tavallaan niihin. Funnyassshit!
Kolmas hänen luomansa on Chester A. Bum joka kertoo aina "maailman parhaimmasta elokuvasta mitä hän on nähnyt" , hän kertoo usein elokuvasta joka on vastikaan tullut teattereihin ja hän kertoo koko elokuvan.
Spoileralert.
Doug on kuitenkin nero ja hauska mies jotenka saan kiittää häntä ja hänen veljeään ja ketä tahansa muuta joka auttaa heitä tekemään näitä ohjelmia.
Great job guys !
Toinen on taas James Rolfe joka tekee työkseen myös internetiin videoita. . . . . .Angry Video Game Nerd.
Kyllä hän tekee rahaa tekemällä hauskaa huonoista peleistä. Hänen hahmonsa perustuu enimmäksee tälläiselle pissa/kakka/kirosana huuto huumoriin. Minä nautin siitä ja niin monet muutkin. Mutta James itse ihmisenä on todella luova henkilö ja elokuvien ystävä. Itseasiassa voisi sanoa että James oli syy miksi halusin alkaa tekemään elokuvia ja keräämään dvdeitä.
Nyt James ja Doug ovat ne kaksi henkilöä jotka ovat aina inspiraation ja tiedon lähteinäni elokuvia varten.

Jamesin tekemä Cinemassacre 200, tämän katsottua tajusin oikeastaan mitä haluan tehdä. Suosittelen oikeasti katsomaan sitä "mini-elokuvaa" todella inspiroiva.

Ja sitten vielä haluisin kiittää vielä näitä henkilöitä, lukuisia koomikkoja pikemminkin.
Dave Chappelle, Niko Kivelä, Robin Williams, Seth Mcfarlane, Simpsonien käsikirjoittajat, Richard Pryor, Sami Hedberg, Russell Peters, CK Louis, Jim Carrey, Conan O Brien, Pablo Fransisco, Freddie Soto

All those guys ! Ja joitain muita jota en nyt muista.

Im done ! Thanks : )Mistä te pidätte?

Kinuskista : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti