torstai 3. lokakuuta 2013

Lokauhu, Night of the prom

Lokakuu on alkanut.
Tehdään sormista sakset naks naks ja leikataan lakanaan reikiä !
. . . . .
Ei

Joskus 2 vuotta sitten tein listan Stephen Kingin romaaneista. Top 6 hänen kirjaansa.
tässä

Jos ette ole siis lukeneet niin menkää vaan ihmeessä lukemaan se tai jotain. AIDON'TFAKINNOU!
Jatkaen kuitenkin lokakuun merkeissä, Stephen King toimi erinomaisena aasinsiltana (aasinsiltamestarille) tämän postauksen tarkoitukseen.

Uusi Carrie leffa on tulossa !
Jeeeei.. .. . .?
Kaikkihan Carrien tietävät? Tyttö jolla on psyykkisiä voimia ja pistää sitten ranttaliksi. Klassikkojen klassikko vuodelta 1974.
Miksi en pistänyt sitä siihen listalle? Ai no tota siksi koska luen sitä juuri tällä hetkellä ensimmäistä kertaa.Se on todella kiehtova ja jännä ja suosittelen sitä kaikille. Ihan kaikille.
Samoin myös 1976 Carrie elokuva. Brilliantti ja todella kauhistuttava.
Carrie sai ihmiset pelkäämään prom tansseja, samalla tavalla kuin Jaws sai ihmiset pelkäämään merta ja Psycho suihkuja.

Mitä mun pitikään... .Ainiin ! Carrie 2013 elokuva. Yleisesti vihaan remake elokuvia. On poikkeuksia, mutta yleisesti en pidä niistä ja useimmiten ne ovat vain merkki siitä kuinka Hollywoodissa on loppumassa ideat. Tai sitten vain halutaan saada aikaan nopeaa rahaa elämällä klassikon siivellä.
Esimerkiksi 2000-luvulla on tullut KOLME Texasin Moottorisahamurhat elokuvaa. Yksi niistä oli remake, yksi oli esiosa ja yksi oli jatko-osa. Lopettakaa. Tuntuu siltä kuin koko 2000-luku olisi ottanut rakastamme kauhuelokuvat, -hahmot ja antaneet niille kunnon ojennuksen takaapäin niin että pullat poksahtaa !
Se on jonkin toisen postauksen aihe kuitenkin.

Carrie remake, mitä mieltä olette? Mitä mieltä minä olen? Kuka minä olen?En näe elokuvassa mitään muuta ongelmaa kuin itse päänäyttelijän.
Eikä minulla henkilökohtaisesti ole siis Chloë Grace Moretzia vastaan, tykkään hänestä tosi paljon.
Nautin hänen lyhyestä suorituksesta 500 Days of Summerissa ja rakastin häntä Kick-Assissa !
En vain vielä oikein tiedä onko Chloësta Carrieksi. Ainakaan ulkonäön perusteella Chloë valitettavasti ei näytä samalta. Siis eikö hollywoodista löydy muka oikeasti rumaa ihmistä tähän rooliin?
Eikä edes rumaa vaan enemmän sosiaalista hylkiötä?
Sissy Spacek alkuperäisessä elokuvassa ei ollut pahannäköinen ei todellakaan.

http://i2.listal.com/image/893830/600full-sissy-spacek.jpg

Hän näytti ja näytteli Carrien uskottavasti. Vaikkakin kirjassa Carrieta kuvaillaan tanaksi tytöksi, jolla on näppylöitä kaulassa, olkapäissä ja takamuksessa. Hänellä sanottiin olevan myös väritön tukka.
Carrien pitäisi näyttää muuten hylkiömäiseltä paitsi sitten prom night tanssiaisissa jossa hänen on tarkoitus loistaa. Sissy onnistuu tässä sillä (kuten sanoin ei näytä pahalta, todella nätiltä itseasiassa) hän ei näytä samlta kuin suositut tytöt ja sitten tansseissa hän todellakin loistaa.
Chloë taas. .. Näyttää liian paljon suositulta tytöltä ja siksi minun on toistaiseksi trailerin perusteella vaikea uskoa hänen olevan tämä sosiaalinen hylkiö.
Toivon vain että tämä elokuva onnistuisi.

Ei vaan sen takia etteikö sillä olisi potentiaalia, vaan sen takia että ihmiset näkisivät kiusaamisen olevan väärin. Oppisivat tavoilleen.
Jotenka muistakaa lapset, älkää kiusatko. Sillä ikinä ei tiedä omistaako kyseinen ihminen telekineettisiä voimia ja sitten lopulta joku päivä räjähtää ja sitten all hell breaks loose !!

Ei minulla muuta. Seuraavaan kertaan ja oikein menkkaista siis veristä lokakuuta kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti